Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες επιθέσεις Παλαιστίνιων τζιχαντιστών σε Ισραηλινούς (βίντεο + φωτο)

Νέες επιθέσεις Παλαιστίνιων τζιχαντιστών σε Ισραηλινούς (βίντεο + φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Αλλεπάλληλες επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών τη Δευτέρα από Παλαιστίνιους τζιχαντιστές στοίχισαν τη ζωή ενός Ισραηλινού και τριών Παλαιστίνιων, ωθώντας την ισραηλινή κυβέρνηση να ανακοινώσει την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στη Δυτική Όχθη.

Οι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές, δράστες τριών επιθέσεων με μαχαίρι, σκοτώθηκαν επιτόπου από ισραηλινές δυνάμεις.

Η Ιερουσαλήμ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και το Ισραήλ αντιμετωπίζουν εδώ και πολλές εβδομάδες ένα κύμα τζιχαντιστικών ενεργειών που περιλαμβάνει δεκάδες μεμονωμένες επιθέσεις Παλαιστινίων με μαχαίρια.

israel3

Τη Δευτέρα ένας Παλαιστίνιος σκότωσε έναν Ισραηλινό στρατιώτη καταφέρνοντάς του χτυπήματα με μαχαίρι και τραυμάτισε άλλον έναν σε ένα πρατήριο βενζίνης σε έναν οδικό άξονα που συνδέει την Ιερουσαλήμ με το Τελ Αβίβ και τμήμα του περνάει από τη Δυτική Όχθη, ανέφερε το ισραηλινό γενικό επιτελείο. Ο δράστης σκοτώθηκε.

Ένας δεύτερος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε ένα σημείο ελέγχου νότια της Νάμπλους, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, όταν αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν στρατιώτη, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός.

Δύο Παλαιστίνιες έφηβες, 16 και 14 ετών, επιτέθηκαν με ψαλίδια σε έναν άνδρα περίπου 70 ετών εν μέση οδώ στην αγορά Μάχαν Γεχούντα, στη δυτική Ιερουσαλήμ, ανέφερε η ισραηλινή Αστυνομία.

israel1

Η μεγαλύτερη σκοτώθηκε, η μικρότερη τραυματίστηκε σοβαρά. Το θύμα, που τραυματίστηκε ελαφρά, αποκαλύφθηκε ότι είναι Παλαιστίνιος από τη Δυτική Όχθη, ενώ δεν είναι σαφές εάν οι έφηβες του επιτέθηκαν κατά λάθος.

Μετά την επίθεση ένα βίντεο δείχνει τις δύο έφηβες, που φορούν σχολικές στολές, να κραδαίνουν απειλητικά ψαλίδια προς τρεις άνδρες που τις έχουν περικυκλώσει, ενώ οι δύο να τις σημαδεύουν με πιστόλια από απόσταση μερικών μέτρων.

Η μία από τις έφηβες κινείται απειλητικά προς τον έναν από τους άνδρες. Η δεύτερη, με την πλάτη στον τοίχο, υποχωρεί, ενώ κραδαίνει στον αέρα το αυτοσχέδιο όπλο της.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, δέχεται πυρά πρώτη. Ο ίδιος άνδρας κατόπιν πυροβολεί τη δεύτερη. Οι δύο έφηβες πέφτουν στο έδαφος.

israel2

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο λίγο μετά την εξουδετέρωση των δύο μαθητριών:

Δείτε βίντεο με τις δύο Παλαιστίνιες μαθήτριες που επιτέθηκαν με ψαλίδια στον 70χρονο Παλαιστίνιο, να κείτονται στο έδαφος:

Σχετικά άρθρα