Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Έγκυος κρεμόταν από το πρεβάζι του θεάτρου ενώ οι τζιχαντιστές έσφαζαν (βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Έγκυος κρεμόταν από το πρεβάζι του θεάτρου ενώ οι τζιχαντιστές έσφαζαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γαλλία, Επίθεση Καλάσνικοφ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε θα παρακολουθήσετε την τρομακτική στιγμή που μια έγκυος γυναίκα κρεμόταν από το πρεβάζι παραθύρου στον δεύτερο όροφο του θεάτρου Μπατακλάν (Bataclan) στο Παρίσι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου μωρού της από τους ισλαμοφασίστες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που έσφαζαν τους θεατές της συναυλίας.

Στο βίντεο βλέπετε τη γυναίκα να αγωνίζεται να κρατηθεί από το πρεβάζι, ενώ από κάτω, από την έξοδο κινδύνου, δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να γλιτώσουν βγαίνοντας πανικόβλητοι στον δρόμο.

Στην έξοδο υπάρχουν νεκροί, πεσμένοι καθώς δεν πρόλαβαν να διαφύγουν.

Οι κραυγές της εγκύου διαπεραστικές: “Βοήθεια, βοήθεια, είμαι έγκυος” ακούγεται, ενώ από το εσωτερικό του θεάτρου ηχούν οι απανωτοί πυροβολισμοί.

Το βίντεο τράβηξε ο δημοσιογράφος της Le Monde, Ντανιέλ Πσενί (Daniel Psenny), από το διαμέρισμά του που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο. Λίγο μετά και ο δημοσιογράφος θα τραυματιστεί στο χέρι από σφαίρα που προήλθε από το θέατρο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Δείτε εικόνες από το βίντεο σε μεγέθυνση:

parisi

Σχετικά άρθρα