Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίχως τέλος η τραγωδία στη Γαλλία – Εκτροχιάστηκε τρένο – Στους 7 οι νεκροί

Δίχως τέλος η τραγωδία στη Γαλλία – Εκτροχιάστηκε τρένο – Στους 7 οι νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γερμανία, Εκτροχιασμός Τρένου, Τρένο, Φωτογραφίες,

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Γαλλία καθώς δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Γερμανία, κοντά στο Στρασβούργο, εκτροχιάστηκε τρένο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επτά άνθρωποι είναι νεκροί.

Ένα μη εμπορικό τρένο TVG που πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου εκτροχιάστηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Εκβερσέμ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

αρχείο λήψης (1)

Το τρένο αυτό, στο οποίο επέβαιναν μόνο τεχνικοί, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), εκτροχιάστηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

αρχείο λήψης (2)

Μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 49 τεχνικοί, οι οποίοι έκαναν δοκιμές στη νέα γραμμή που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2016. Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί.

Το τρένο κατέληξε στο βάθος ενός καναλιού, κάτω από μια γέφυρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της αστυνομίας, ελικόπτερα και πολλές δεκάδες ασθενοφόρα προκειμένου να συνδράμουν τους τραυματίες.

treno-gallia

Το AFP ενημέρωσε ότι πιθανότερη αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα, ενώ επίσημα δεν επιβεβαιώνονται οι πέντε νεκροί.

Σχετικά άρθρα