Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύροι πήραν τα κεφάλια τζιχαντιστών στο Χαλέπι (σκληρές φωτο)

Σύροι πήραν τα κεφάλια τζιχαντιστών στο Χαλέπι (σκληρές φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χαλέπι,

Βίαιες μάχες σημειώθηκαν νοτιανατολικά στην επαρχία του Χαλεπίου στα περίχωρα της πόλης Al-Safirah ανάμεσα σε μέλη από το Ισλαμικό Κράτος και του συριακού στρατού και Μονάδων της Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια στιγμή η ρωσική και η συριακή αεροπορία βομβάρδισαν ανηλεώς θέσεις των ισλαμιστών σε δυτική, ανατολική και νότια περιφέρεια του Χαλεπίου.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν εικόνες από την πανωλεθρία των τζιχαντιστών στην περιφέρεια της Al-Safirah επιβεβαιώνοντας τις σκληρές μάχες στην περιοχή.

Σύμφωνα με άλλη πηγή τις τελευταίες ημέρες το Ισλαμικό Κράτος είχε κατορθώσει να διεισδύσει στην στρατηγικής σημασίας για τον ανεφοδιασμό του συριακού στρατού πόλη Al-Safirah και να δεσμεύσει κάποια τμήματά της.

H κρατική τηλεόραση πρόβαλε εικόνες από τους νεκρούς τζιχαντιστές στην Al-Safirah στο Χαλέπι.

Όπως μεταδίδουν Σύροι πολεμικοί ανταποκριτές οι ζώνες της Al-Safirah επανήλθαν σε ολοκληρωτική ασφάλεια.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή από την πόλη του Χαλεπίου ο συριακός στρατός σκότωσε περισσότερα από 50 μέλη των τζιχαντιστών, εκ των οποίων πολλοί ήταν ξένοι προερχόμενοι από Tυνησία, Λιβύη, Ιράκ, Λίβανο, Αίγυπτο, Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

tzixantistes 1

tzixantiste 6

tzixantiste 8
tzixantiostes 2

tzixantistes 4

tzixantistes 5

tzixantistes 7

tzixantistes 9

tzixantistes 10

Σχετικά άρθρα