Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρόκο Σιφρέντι ίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ (φωτο)

Ο Ρόκο Σιφρέντι ίδρυσε το πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Πορνοστάρ, Φωτογραφίες,

Ο Ρόκο Σιφρέντι (Rocco Siffredi), ο βασιλιάς της τσόντας που έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 1.300 ταινίες και πλέον και παραγωγός ερωτικών ταινιών, κατάφερε για ακόμη μία φορά να πρωτοπορήσει.

Ο 51χρονος Siffredi έχοντας μετατρέψει το πορνό σε κάτι περισσότερο από επιστήμη, είπε να επεκτείνει την επιχειρηματική του δράση και στην… Παιδεία. Όχι φυσικά την συνηθισμένη, αλλά επικεντρωμένη στο χώρο των ερωτικών ταινιών που τον ανέδειξαν στο παγκόσμιο στερέωμα της τσόντας.

Έτσι, υπερήφανος για τη νέα του πρωτοβουλία, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Siffredi έκοψε την κορδέλα στο πρώτο πανεπιστήμιο για πορνοστάρ, το «Siffredi Hard Academy».

Ουδείς γνωρίζει που είναι η έδρα του «Siffredi Hard Academy», ωστόσο χιλιάδες πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες έσπευσαν να δεχθούν τη γνώση του Rocco.

Δυστυχώς για τους περισσότερους, μόλις 15 άνδρες και 15 γυναίκες έγιναν δεκτές και πλέον ο Siffredi αναλαμβάνει να τους «μεταλαμπαδεύσει» τις γνώσεις του για τη ροζ βιομηχανία. Τα μαθήματα είναι 15θήμερα και μαθαίνουν ό,τι πρέπει να ξέρουν για τα γυρίσματα μίας σωστής και επιτυχημένης ταινίας, όπως το πώς να τοποθετούν το σώμα τους μπροστά στις κάμερες.

«Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου» σημειώνει ο Siffredi, όπως αναφέρει η Le Parisien.

«Σήμερα, η βιομηχανία του πορνό, είναι περισσότερο περίπλοκη από ότι ήταν στο παρελθόν. Υπάρχει ένας καινούργιος κόσμος του σεξ που πρέπει να το μάθουμε και να τον διδάξουμε» προσθέτει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

roco

roco1

roco3

roco4

Σχετικά άρθρα