Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιερόδουλη έκανε έκτρωση για να κάνει πλαστική στη μύτη (φωτογραφίες)

Ιερόδουλη έκανε έκτρωση για να κάνει πλαστική στη μύτη (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμβλώσεις, Βρετανία, Εγκυμοσύνη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιερόδουλες, Πλαστική Χειρουργική, Πορνεία, Πορνοστάρ, Φωτογραφίες,

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία κοπέλα που ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της. Μόνο που έτυχε, αυτό να είναι να παίξει σε “τσόντα”, ενώ ήταν έγκυος.

Ο λόγος για την 25χρονη Τζόσι Κάνινγκχαμ (Josie Cunningham), η οποία από τη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ιστορία της αποτελεί ένα από τα πλέον μισητά πρόσωπα της Βρετανίας.

Η 25χρονη Κάνινγκχαμ αποφάσισε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της όταν οι χειρουργοί αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε μία πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

«Θα κάνω αυτή την εγχείρηση στη μύτη μου και τίποτα δε θα μπει στο δρόμο μου», είπε η 25χρονη στους Sunday People. «Η εγκυμοσύνη ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο και η έκτρωση ήταν η απάντηση. Οπότε και το έκανα», σημείωσε χαρακτηριστικά δίχως ίχνος ντροπής, εξοργίζοντας ολόκληρη τη Βρετανία.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας που με επικρίνει επειδή βάζω την ομορφιά μου πάνω από ένα αγέννητο βρέφος» πρόσθεσε κυνικά η Κάνινγκχαμ. «Είναι δικό μου το σώμα, και δική μου η απόφαση» σημείωσε.

«Δεν είναι ότι το είχα προγραμματίσει. Έβγαινα με έναν τύπο που μου άρεσε και έγινε λίγο άγριος στο κρεβάτι. Θα έπρεπε να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας, αλλά είχα φωτογράφιση και δε πρόλαβα να πάω στο φαρμακείο. Μερικές φορές πρέπει να βάζεις την καριέρα σου σε προτεραιότητα» εξήγησε η 25χρονη που στο παρελθόν εργαζόταν και ως συνοδός.

tsontaq

tsontaq1

tsontaq2

tsontaq3

tsontaq4

Σχετικά άρθρα