Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάος στη Βηρυτό – Μεγάλη διαδήλωση – Η Αστυνομία άνοιξε πυρ στους διαδηλωτές (βίντεο)

Χάος στη Βηρυτό – Μεγάλη διαδήλωση – Η Αστυνομία άνοιξε πυρ στους διαδηλωτές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βηρυτός, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Λίβανος, Φωτογραφίες,

Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ Αστυνομίας και διαδηλωτών στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδονται από λιβανέζικα Μέσα και από ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές στο Twitter, η Αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών.

livanos1

Επίσης έχουν ριχτεί πολλά δακρυγόνα και στην καταστολή των διαδηλωτών συμμετέχουν και αύρες με κανόνια νερού.

Πηγές του Ερυθρού Σταυρού μεταδίδουν ότι 15 πολίτες μεταφέρθηκαν τραυματίες στα νοσοκομεία από αστυνομικά πυρά, ένας τραυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο Twitter οι διαδηλωτές ζητούν τη διάλυση του κοινοβουλίου και τη διενέργεια εκλογών για νέα Βουλή.

livanos2 Στο πλάνο από τη λιβανέζικη τηλεόραση βλέπετε ξεκάθαρα Αστυνομικούς και στρατιώτες να σημαδεύουν με τα όπλα τους διαδηλωτές.

Χρήστες του Twitter καταγγέλλουν ότι οι σφαίρες πέφτουν βροχή. Εν τω μεταξύ, όπως πληροφορούμαστε, ο υπουργός Εσωτερικών του Λιβάνου ζήτησε από την Αστυνομία να μην πυροβολεί τους διαδηλωτές.

livanos_twitter

Παρά τη σκληρή καταστολή, όπως διαβάζουμε στο Twitter, χιλιάδες Λιβανέζοι κατεβαίνουν στο κέντρο της Βηρυτού για να πάρουν μέρος στην “εξέγερση”, όπως διαβάζουμε πάντα στο Twitter.

Δείτε βίντεο μέσω Twitter:

Στο επόμενο βίντεο ακούγονται ξεκάθαρα οι πυροβολισμοί:

Σχετικά άρθρα