Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους 44 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Κίνα (φωτογραφίες)

Στους 44 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Κίνα (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά, Φωτογραφίες,

Αυξάνεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη σε αποθήκη στην πόλη Τιαντζίν της βόρειας Κίνας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα κρατικά μέσα, οι νεκροί πλέον ξεπερνούν τους 44.

Την ίδια στιγμή η κρατική τηλεόραση, αναφέρει πως έχασαν τη ζωή τους 9 πυροσβέστες, στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τη φωτιά.

Η φωτιά ξέσπασε σε φορτίο με εκρηκτικά μέσα στην αποθήκη όπου φυλάσσονταν με αποτέλεσμα να σημειωθούν δύο ισχυρές εκρήξεις.

Ο αριθμός των τραυματιών, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ανέρχεται περίπου στους 400.

china001

Σύμφωνα με τις αρχές έγιναν δύο εκρήξεις. Η πρώτη ισοδυναμούσε με ισχύ τριών τόνων ΤΝΤ, ενώ η δεύτερη, η οποία προκάλεσε τη βιβλική καταστροφή στην πόλη της Κίνας, ισοδυναμούσε με 21 τόνους ΤΝΤ!

china002

kina02

Η δημόσια τηλεόραση CCTV ανέφερε στον ιστότοπό της ότι οι εκρήξεις έγιναν σε αποθήκες εκρηκτικών γύρω στις 18:30 ώρα Ελλάδας, προκαλώντας ένα ωστικό κύμα που έγινε αισθητό σε απόσταση χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο εκρήξεις έγιναν με διαφορά 30 δευτερολέπτων η μία από την άλλη.

kina03

kina05

kina07

Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη ώστε, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter καταγράφηκε ακόμα και απο μετεωρολογικούς δορυφόρους στο διάστημα.

explosion

Σχετικά άρθρα