Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνα: Τρομακτική έκρηξη με τουλάχιστον 50 τραυματίες (φωτο + βίντεο)

Κίνα: Τρομακτική έκρηξη με τουλάχιστον 50 τραυματίες (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κίνα, Φωτογραφίες,

Τρομακτική έκρηξη σημειώθηκε στην Κίνα, σε εγκαταστάσεις καυσίμων στην πόλη Τιαντζίν, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν μέχρι στιγμής λόγο για 50 τραυματίες.

H έκρηξη δημιούργησε ένα τεράστιο «μανιτάρι» στον ουρανό της πόλης, ενώ μια τρομακτική μπάλα φωτιάς φώτισε τον νυχτερινό ουρανό και προκάλεσε μαζικό σοκ στους κατοίκους.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι η δόνηση από την έκρηξη έγινε αισθητή σε απόσταση τουλάχιστον 10 χιλιομέτρων. Ενώ υπάρχει και καταγραφή της σε φωτογραφίες από δορυφόρους στο διάστημα!

Οι ζημιές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τεράστιες, ενώ υπάρχουν αναφορές για δεκάδες τραυματίες και πιθανόν και νεκρούς. Ήδη τα νοσοκομεία της περιοχής έχουν γεμίσει τραυματίες, ενώ συνεχώς καταφθάνουν περισσότεροι κυρίως με εγκαύματα στο σώμα τους.

Η Τιεντζίν είναι πόλη στην βόρεια Κίνα και μία από τις πέντε «εθνικές κεντρικές πόλεις» της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ανεξάρτητες από επαρχίες, και υπό την διαχείριση της κεντρικής κυβέρνησης. Eίναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, και ένα σημαντικό βιομηχανικό κέντρο και λιμάνι που εξυπηρετεί τη βορειανατολική Κίνα. Απέχει 150 χιλιόμετρα από το Πεκίνο και έχει πάνω από 15 εκατομμύρια κατοίκους.

kina-ekrhxi-1

kina-ekrhxi-2

kina-ekrhxi-3

kina-ekrhxi-4

Σχετικά άρθρα