Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου! (φωτο)

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Γερμανία, Ενυδρείο, Ξενοδοχεία, Φωτογραφίες,

Λέγεται AquaDom… και είναι το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου, με ύψος 24 μέτρα, φιλοξενώντας στο εσωτερικό του 1.500 ψάρια από 97 διαφορετικά ήδη!

Το Radissson Blu Hotel είναι το ξενοδοχείο που φιλοξενεί το εκπληκτικής κατασκευής ενυδρείο που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 12.800.000 ευρώ.

Το πολυτελές ξενοδοχείο, που διαθέτει 427 δωμάτια και σουίτες, ξεχωρίζει για το μοναδικό ενυδρείο, που κατασκευάστηκε το 2004.

Το ενυδρείο καθαρίζεται κάθε μέρα επί τρεις με τέσσερις ώρες από δύτες και από τις 2 το απόγευμα και μετά, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το προσωπικό που ταΐζει τα ψάρια.

Ένα εσωτερικό ασανσέρ επιτρέπει στους τουρίστες να κάνουν μια βόλτα στο τεράστιο ενυδρείο ενώ μια υπόγεια σήραγγα τους δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούν το Sea Life Centre του ξενοδοχείου, μέρος του οποίου αποτελεί το εντυπωσιακό ενυδρείο.

Το κόστος της διαμονής στο Radisson Blu Hotel ξεκινά από 140 ευρώ το άτομο για ένα βράδυ ενώ η προνομιούχα του θέση στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, το κάνει ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Βερολίνο.enudreio-berolino-6enudreio-berolino-3enudreio-berolino-4enudreio-berolino-5

enudreio-berolino-2

Σχετικά άρθρα