Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι σκότωσαν Τούρκο διοικητή στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν

Οι Κούρδοι σκότωσαν Τούρκο διοικητή στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Βίντεο, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Τουρκικά μαχητικά τζετ συνέχισαν να σφυροκοπούν τις βάσεις των κουρδικών δυνάμεων του PKK στο ιρακινό Κουρδιστάν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τις κουρδικές δυνάμεις, στόχος των τουρκικών βομβαρδισμών ήταν η περιοχή Χαφτανίν. Οι Κούρδοι απάντησαν με επιθέσεις μέσα στην Τουρκία.

Οι Κούρδοι σκότωσαν έναν Τούρκο στρατιωτικό διοικητή στις 27 Ιουλίου σε επίθεση στην πόλη Μαλαζγκίρτ (Malazgirt), στην τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία Μους στην ανατολική Τουρκία, ενώ σκότωσαν ακόμα έναν Τούρκο στρατιωτικό στις 28 Ιουλίου στη Σεμντινλί (Semdinli) στην επαρχία Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Οι κουρδικές δυνάμεις με ανακοίνωσή τους είπαν ότι ο φόνος του στρατιωτικού διοικητή της φρουράς της Μαλαζγκίρτ (φωτογραφία), Αρσλάν Κουλακσίζ (Arslan Kulaksız), ήταν αντίποινα για τον θάνατο του Κούρδου διοικητή του PKK Οντέρ Ασλάν (Önder Aslan) που σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή των Τούρκων. Ο Κούρδος διοικητής Οντέρ Ασλάν καταγόταν από την επαρχία Μους.

Οι Κούρδοι επίσης ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο στρατιωτικό όχημα που μετέφερε Τούρκους στρατιώτες στις 27 Ιουλίου στη Ντογκουμπεγιαζίτ (Dogubeyazit) στην επαρχία Αγκρί.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Τούρκου διοικητή Αρσλάν Κουλακσίζ:

turkos_dioikitis1

turkos_dioikitis2

Δείτε βίντεο από την κηδεία του Τούρκου διοικητή:

Σχετικά άρθρα