Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με φριχτό τρόπο δύο ομοφυλόφιλους (σκληρές φωτο)

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με φριχτό τρόπο δύο ομοφυλόφιλους (σκληρές φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Θανατική Ποινή, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιθοβολισμός, Ομοφυλόφιλοι, Σαρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε δύο άνδρες στην πόλη Χομς της Συρίας αφού τους έκρινε ένοχους για το “θανάσιμο αμάρτημα” της ομοφυλοφιλίας.

Σύμφωνα με τον θρησκευτικό ισλαμικό νόμο της Σαρία, που τηρούν και εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές, εάν κάποιος καταδικαστεί για ομοφυλοφιλία τον περιμένει η θανατική ποινή.

Η θανατική ποινή για την ομοφυλοφιλία εκτελείται ως εξής.

Ο καταδικασμένος σε θάνατο οδηγείται στο πιο υψηλό κτίριο της περιοχής, τον ανεβάζουν στην ταράτσα με κλειστά μάτια και από εκεί τον πετάνε στο έδαφος.

Από κάτω περιμένει συγκεντρωμένο πλήθος όχι μόνο για να παρακολουθήσει την εκτέλεση αλλά και για να συμμετάσχει σε αυτήν.

Η ποινή προβλέπει ότι ο καταδικασμένος για ομοφυλοφιλία όταν τσακιστεί στο έδαφος πρέπει και να λιθοβοληθεί από το “κοινό”.

Ο λιθοβολισμός ακολουθεί για να αποτελειώσει τον θανατοποινίτη σε περίπτωση που ακόμα είναι ζωντανός.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει καταδικάσει δεκάδες ανθρώπους σε θάνατο με λιθοβολισμό. Μοιχαλίδες και ομοφυλόφιλους.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει συστήσει ειδική θρησκευτική αστυνομία, από διάφορα φανατικά αποβράσματα, που φροντίζουν για την τήρηση της Σαρία.

Σε αυτό το “αστυνομικό σώμα” υπάρχει και ομάδα νεαρών τζιχαντιστών που παριστάνουν τα δολώματα για να παγιδεύουν ομοφυλόφιλους.

Ωστόσο, δεν εκτελούνται όλοι όσοι καταδικάζονται για ομοφυλοφιλία αμέσως. Το Ισλαμικό Κράτος λέγεται ότι πρώτα ζητά λύτρα από τους συγγενείς τους για να τους ελευθερώσει, με τον όρο στη συνέχεια να αυτοεξοριστούν.

Εάν τα λύτρα δεν πληρωθούν, τότε οι θανατοποινίτες οδηγούνται στην εκτέλεση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τις πιο σκληρές εικόνες εκτέλεσης ομοφυλοφίλων που έχει αναρτήσει ποτέ το Ισλαμικό Κράτος στο διαδίκτυο.

gay_isis1

gay_isis2

gay_isis3

gay_isis4

Σχετικά άρθρα