Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε τρεις χριστιανούς στη Λιβύη (φωτογραφίες)

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε τρεις χριστιανούς στη Λιβύη (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αίγυπτος, Γκάνα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιβύη, Νιγηρία, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χριστιανοί,

Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε τρεις Αφρικανούς Χριστιανούς στην ανατολική Λιβύη, ανέφερε η οργάνωση, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους.

Οι άνδρες προέρχονται από την Αίγυπτο, την Νιγηρία και την Γκάνα τόνισε η τζιχαντιστική οργάνωση με ανακοίνωση της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η απαγωγή συνέβη στην Νουφλιγιάχ, προπύργιο της οργάνωσης, νοτιοανατολικά της πόλης της Σύρτης, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, που ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ο Μοχάμεντ Ελ Χετζάζι, εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων που παραμένουν πιστές στην διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση που έχει την έδρα της στο ανατολικό τμήμα της χώρας, επιβεβαίωσε επίσης πως η απαγωγή έγινε στην μικρή πόλη.

Αυτές είναι οι εικόνες των απαχθέντων και των διαβατηρίων τους. Πρόκειται για τους Bekhit Nageh Efrank Ebeid από την Αίγυπτο, Sekyere Kofi Frimpong από τη Γκάνα και Adeola Ibrahim από τη Νιγηρία.

isis1

isis2

isis3

Σχετικά άρθρα