Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ιρακινοί επιδεικνύουν αιχμάλωτους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος (φωτο + βίντεο)

Οι Ιρακινοί επιδεικνύουν αιχμάλωτους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Βίντεο, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σιίτες, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Πολλές φωτογραφίες αναρτήθηκαν την Κυριακή στο Twitter, στις οποίες Ιρακινοί πολιτοφύλακες και στρατιώτες επιδεικνύουν αιχμάλωτους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος που έπιασαν στα πεδία των μαχών.

Ίσως πιο χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία (πάνω) που ένας νεαρός Σαουδάραβας τζιχαντιστής αιχμαλωτίστηκε από την ιρακινή Σιιτική πολιτοφυλακή Χασντ Αλ Σαάμπι. Ο Ιρακινός που τον κρατά αιχμάλωτο τον έχει πιάσει από τα μαλλιά και του σηκώνει το κεφάλι για να βγει η… αναμνηστική φωτογραφία. Ο φόβος στα μάτια του νεαρού Σαουδάραβα τζιχαντιστή είναι έκδηλος.

Σε μια άλλη σειρά φωτογραφιών, Ιρακινοί άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, έπιασαν τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος που είχαν παρεισφρήσει μεταξύ των προσφύγων στη Φαλούτζα. Οι τζιχαντιστές φωτογραφήθηκαν κατά τη μεταγωγή τους στα κρατητήρια.

isis_prisoner2

isis_prisoner3

isis_prisoner4

isis_prisoner5

Ιρακινοί στρατιώτες, της φρουράς που υπερασπίζεται το διυλιστήριο Μπαΐτζι, το μεγαλύτερο του Ιράκ, αποκεφάλισαν έναν τζιχαντιστή από το Ισλαμικό Κράτος και πόζαραν με το κεφάλι του.

isis_beheaded1

isis_beheaded2

Ένας άλλος τζιχαντιστής από το Ισλαμικό Κράτος, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από Ιρακινούς στρατιώτες επειδή τους αποκάλεσε “άπιστους”.

Ιρακινοί πολιτοφύλακες συνέλαβαν πολλούς τζιχαντιστές δυτικά της Σαμάρα και τους έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες γονατιστούς και δεμένους, με κλειστά τα μάτια, με τα όπλα και τη σημαία τους απλωμένα λάφυρα.

isis_prisoner6

isis_prisoner7

Σχετικά άρθρα