Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγαπάει Πούτιν και “ΕΣΣΔ ή Ρωσία”!

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγαπάει Πούτιν και “ΕΣΣΔ ή Ρωσία”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κάννες, Ρωσία,

Ότι αγαπάει πολύ τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την «ΕΣΣΔ ή μάλλον τη Ρωσία» υποστήριξε την Παρασκευή από τις Κάννες ο διάσημος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Ιζαμπέλ Ιπέρ στην ταινία Valley Of Love, αναφέρθηκε στον Ρώσο πρόεδρο, λέγοντας ότι τον αγαπάει πολύ, ενώ αποκάλυψε ακόμη πως επισκέπτεται συχνά τη Ρωσία.

«Ο Πούτιν, τον γνωρίζω καλά, τον αγαπώ πολύ, πηγαίνω πολύ συχνά στην ΕΣΣΔ ή μάλλον στη Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας το μειδίαμα των δημοσιογράφων.

Ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία, ο ηθοποιός που έχει λάβει τη ρωσική υπηκοότητα αφότου «αυτοεξορίστηκε» στο Βέλγιο για φορολογικούς λόγους, υπογράμμισε ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα σχετικά με την κατάσταση στην χώρα, όπου η κυβέρνηση μάχεται με τους αυτονομιστές στο ανατολικό τμήμα, ενώ η Δύση κατηγορεί τη Μόσχα ότι τους παρέχει στήριξη.

«Είμαι όπως όλος ο κόσμος, σοκαρισμένος. Γνώριζα πολύ καλά τον Βίκτορ Γιούσενκο (σ.σ πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας) και λατρεύω τον ουκρανικό λαό, όμως οι συρράξεις δεν είναι δική μου δουλειά. Γνωρίζω ότι εάν η Κριμαία ήταν αμερικανική θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Σκεφτείτε το», τόνισε ο Ντεπαρντιέ.

«Λατρεύω την Ουκρανία, την επισκεπτόμουν συχνά με τον Βίκτορ Γιούσενκο, και το βλέπω ακόμα ότι εκείνος δεν ήθελε ποτέ την εξουσία» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσες εθνότητες στη Ρωσία, τόσα πράγματα, δεν ισχυρίζομαι ότι τα γνωρίσω ούτε θα γίνω ο εκπρόσωπος τύπου του τι γίνεται. Δεν αγαπώ τον πόλεμο, δεν αγαπώ τις συγκρούσεις, καθώς προκαλούν τον θάνατο».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχετικά άρθρα