Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος με ολοκαίνουργια ρωσικά και αμερικανικά όπλα (φωτογραφίες)

Το Ισλαμικό Κράτος με ολοκαίνουργια ρωσικά και αμερικανικά όπλα (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φαλούτζα, Φωτογραφίες,

Η κατάντια του ιρακινού στρατού δεν έχει τέλος. Σε νέα στρατιωτική του επιτυχία το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, στην Αλ Κάρμα κοντά στη Φαλούτζα, πήρε στα χέρια του λάφυρα ολοκαίνουργια όπλα, άφθονα πυρομαχικά και στρατιωτικά οχήματα, αμερικανικής και ρωσικής προέλευσης, που οι Ιρακινοί τα εγκατέλειψαν και το έβαλαν στα πόδια για μια ακόμη φορά.

Η κυβέρνηση του Ιράκ συνεχώς ζητά βοήθεια από όλο τον κόσμο. ΗΠΑ και Ρώσοι στέλνουν συνεχώς όπλα, οχήματα και άρματα μάχης. Μόλις, όμως, εξοπλίζονται με αυτά οι Ιρακινοί και πάνε στο μέτωπο να αντιμετωπίσουν το Ισλαμικό Κράτος, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να τα παρατήσουν για να τρέξουν να γλιτώσουν τις ζωές τους.

Στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος της στρατιωτικής βοήθειας προς το Ιράκ καταλήγει από τη δειλία των Ιρακινών στα χέρια των τζιχαντιστών.

Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες από τα νέα του λάφυρα. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, τα στρατιωτικά οχήματα είναι του “κουτιού”.

lafira1

lafira2

lafira3

lafira4

lafira5

lafira6

lafira7

lafira8

Σχετικά άρθρα