Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έστησαν και τις σκηνές τους οι “Αγανακτισμένοι” στα Σκόπια

Έστησαν και τις σκηνές τους οι “Αγανακτισμένοι” στα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλωτές, Ζόραν Ζάεφ, Νίκολα Γκρούεφσκι, Σκόπια, Φωτογραφίες,

Μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια διανυκτέρευσαν σε σκηνές εκατοντάδες διαδηλωτές κυρίως υποστηρικτές της αντιπολίτευσης.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ίδιο σημείο.

skopje2

Μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης στήθηκαν πάνω από 30 σκηνές ενώ αρκετοί άλλοι κοιμήθηκαν σε υπνόσακους και σε κουβέρτες.

Οι συγκεντρωμένοι ανέφεραν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι να παραιτηθεί η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.

skopje3

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν

Μεταξύ αυτών που διανυκτέρευσαν μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης είναι και ο Ζόραν Ζάεβ, αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης (SDSM), καθώς και ηγετικά στελέχη του κόμματος αυτού.

Ο κ. Ζάεβ μιλώντας το απόγευμα στη μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση που διοργάνωσε η αντιπολίτευση ανέφερε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν «μέχρι την πτώση της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι».

skopje4 Μεταξύ των αγανακτισμένων κατασκηνωτών και ο “άνθρωπος του Σόρος” στα Σκόπια…

Σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνών παρατηρητών, στη συγκέντρωση αυτή της αντιπολίτευσης το απόγευμα της Κυριακής στα Σκόπια συμμετείχαν περίπου 40.000 άτομα. Η αντιπολίτευση έκανε λόγο για 100.000, ενώ τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων κάνουν λόγο για «φιάσκο», καθώς, σύμφωνα με αυτά, οι παρευρισκόμενοι στη συγκέντρωση δεν ξεπέρασαν τους 20.000.

Σχετικά άρθρα