Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα απολύθηκε όταν μαθητές ανακάλυψαν ερωτικό της βίντεο (φωτογραφίες)

Δασκάλα απολύθηκε όταν μαθητές ανακάλυψαν ερωτικό της βίντεο (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δασκάλα, Πορνογραφία, Τσεχία, Φωτογραφίες,

Μια δασκάλα από την Τσεχία απολύθηκε από το σχολείο που δίδασκε όταν οι μαθητές της ανακάλυψαν στο διαδίκτυο ένα πορνογραφικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε, το οποίο και έγινε ανάρπαστο στο σχολείο.

Μετά την απόλυσή της η 35χρονη δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών, ισχυρίστηκε ότι είχε “μαστουρωθεί” από τους δημιουργούς της ερωτικής ταινίας. Μάλιστα πρόσθεσε ότι της είχαν δώσει κοκαΐνη για να χαλαρώσει, ενώ εκείνη πίστευε ότι είχε πάει σε συνέντευξη για να γίνει μοντέλο εσωρούχων.

Η δασκάλα, σύμφωνα με τα τσέχικα Μέσα, είναι από την πόλη Τσέσκα Λίπα, στα βορειοδυτικά της Τσεχίας, και ταξίδεψε μέχρι την Πράγα για να πάρει μέρος στο κάστινγκ.

Στην αρχή της ταινίας η δασκάλα λέει στον άνδρα που της παίρνει συνέντευξη ότι είναι εξαιρετικά γυμνασμένη, ότι έχει δύο παιδιά και ότι είναι σε διάσταση. Στη συνέχεια αλείφεται με λάδι και το “κάνει” με τον άνδρα μπροστά στις κάμερες.

Το βίντεο το ανακάλυψαν οι μαθητές της σε σάιτ “ενηλίκων” και άρχισαν να το διακινούν. Η διεύθυνση του σχολείου το πληροφορήθηκε όταν ένας γονιός το κατήγγειλε.

Δείτε σκηνές από το βίντεο της τολμηρής δασκάλας:

daskala1

daskala2

daskala3

daskala4

daskala5

daskala6

daskala7

Σχετικά άρθρα