Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Βομβιστής αυτοκτονίας φωτογραφίζεται πριν ανατιναχτεί

Ισλαμικό Κράτος: Βομβιστής αυτοκτονίας φωτογραφίζεται πριν ανατιναχτεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπάιτζι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Σκληρές μάχες μαίνονται στο διυλιστήριο Μπάιτζι του Ιράκ, το μεγαλύτερο της χώρας, που το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να το θέσει υπό τον έλεγχό του.

Οι ιρακινές δυνάμεις προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στους τζιχαντιστές, που επιτίθενται όχι μόνο με φανατισμό αλλά και με βαρύ οπλισμό.

Το Ισλαμικό Κράτος όταν τα πράγματα δυσκολεύουν επιστρατεύει τους βομβιστές αυτοκτονίας του. Οι άνδρες αυτοί, πεπεισμένοι ότι με τη θυσία τους κερδίζουν μια θέση στον παράδεισο, ζώνονται με εκρηκτικά ή οδηγούν ένα όχημα βόμβα και πέφτουν ανατιναζόμενοι πάνω στις θέσεις των εχθρών τους.

Οι βομβιστές αυτοκτονίας προκαλούν συνήθως τεράστιες απώλειες στους αντιπάλους των τζιχαντιστών.

Από τη Δευτέρα το Ισλαμικό Κράτος στέλνει συνεχώς βομβιστές αυτοκτονίας με αυτοκίνητα βόμβες πάνω στις ιρακινές δυνάμεις που υπερασπίζονται το Μπάιτζι.

Ένας από αυτούς, ο Αμπού Χανζάλα Αλ Πακιστάνι (Abu Hanzala al Pakistani), πακιστανικής καταγωγής, φωτογραφήθηκε λίγο πριν οδηγήσει το όχημα βόμβα και ανατιναχτεί μαζί του.

Στη μία φωτογραφία τον βλέπουμε πεσμένο στα γόνατα να προσεύχεται, στην άλλη στη θέση του οδηγού με υψωμένο το δάχτυλο και στην τελευταία φωτογραφία την έκρηξη από την επίθεση αυτοκτονίας του.

pakistani1

pakistani2

pakistani3

Σχετικά άρθρα