Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί έδειραν, έγδυσαν και ξύρισαν νεαρή τρανσέξουαλ (σκληρές φωτο)

Αστυνομικοί έδειραν, έγδυσαν και ξύρισαν νεαρή τρανσέξουαλ (σκληρές φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασανιστήρια, Βραζιλία, Ομοφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλ, Φωτογραφίες,

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μιας άγρια ξυλοκοπημένης τρανσέξουαλ από αστυνομικούς στη Βραζιλία. Όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, της έκαναν κυριολεκτικά “τη μούρη κρέας”, ενώ στη συνέχεια την έγδυσαν και της ξύρισαν το κεφάλι.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και κάνουν τον γύρο του κόσμου, βλέπουμε τη Βερόνικα Μπολίνα (Veronica Bolina) πεσμένη μπρούμυτα στο έδαφος γυμνή, μπροστά σε μια ομάδα αστυνομικών και άλλων κρατούμενων σε φυλακή του Σαν Πάολο στη Βραζιλία.

trans_2

Η 25χρονη τρανσέξουαλ είχε καταλήξει στη φυλακή κρατούμενη, κατηγορούμενη ότι είχε επιτεθεί σε ηλικιωμένο γείτονά της.

Οι Αρχές έχουν διατάξει έρευνα ακόμα και για τη φωτογραφία που της τράβηξε η αστυνομία, αφού τη συνέλαβε, όπου βλέπουμε το πρόσωπό της πρησμένο από τον ξυλοδαρμό.

trans_1

Επίσημη αστυνομική ανακοίνωση ισχυρίζεται ότι η Μπολίνα δέχθηκε επίθεση από άλλους κρατούμενους, καθώς έδινε “σεξουαλική παράσταση” στο κελί της, και οι φύλακες αναγκάστηκαν να επέμβουν.

Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτεται ότι τα τραύματά της είναι αποτέλεσμα πάλης, κατά τη διάρκεια της οποίας δάγκωσε και έναν αστυνομικό στο αφτί.

Οι φωτογραφίες με το άγρια χτυπημένο πρόσωπό της, που όπως είπαμε κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, έχουν ξεσηκώσει τους υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που ζητάνε ίσα δικαιώματα και για τα LGBT άτομα.

Οι ακτιβιστές λένε ότι είναι απλώς αρρωστημένο να συμβαίνουν τέτοιοι ξυλοδαρμοί στην εποχή μας. Υπογραμμίζουν ότι αφού της διέλυσαν το πρόσωπο από το ξύλο που της έριξαν, τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να καλύψουν τις πράξεις τους. Η Αστυνομία, καταλήγουν οι ίδιοι, δεν πρέπει να επιτρέπεται να δέρνει και να βασανίζει κανέναν άνθρωπο.

Η Βερόνικα Μπολίνα έχει μεταφερθεί σε κελί στα δικαστήρια, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία κατηγορείται, ενώ οι Αρχές της Βραζιλίας διέταξαν έρευνα για τον ξυλοδαρμό της.

Σχετικά άρθρα