Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αναμμένες” τζιχαντίστριες ποζάρουν ένοπλες και θέλουν να μας πιουν το αίμα!

“Αναμμένες” τζιχαντίστριες ποζάρουν ένοπλες και θέλουν να μας πιουν το αίμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ζεχρά Ντουμάν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Μια Αυστραλέζα τζιχαντίστρια χήρα, ο “καλός” της τζιχαντιστής σκοτώθηκε σε μάχη, έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανάρτησε από το Ισλαμικό Κράτος με εκείνη και άλλες τζιχαντίστριες να ποζάρουν ένοπλες, κάνοντας ζωή “πέντε αστέρων” και να δηλώνουν διψασμένες για το αίμα δυτικών.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν σε ένα λογαριασμό στο Twitter ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στη Ζεχρά Ντουμάν (Zehra Duman), μια νεαρή φανατικιά που εγκατέλειψε τη Μελβούρνη για να πάει στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι γυναίκες ποζάρουν οπλισμένες μπροστά σε μια λευκή BMW, καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχτα με τους μουσουλμανικούς χιτώνες.

Σε ένα tweet αναφέρεται: “ΗΠΑ και Αυστραλία, πώς αισθάνεστε ότι και οι 5 από εμάς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στα εδάφη σας και τώρα είμαστε διψασμένες για το αίμα σας;”.

Ο πατέρας της τζιχαντίστριας, Ντουβάτ Ντουμάν, δήλωσε στη Herald Sun ότι “η κόρη μου πρέπει να έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, δεν ήταν έτσι πριν μερικούς μήνες”.

jihadistries_2

jihadistries_3

Σχετικά άρθρα