Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτογραφίες ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Φωτογραφίες ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ασσύριοι, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοναστήρι, Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου Μοσούλη, Μονοφυσίτες Χριστιανοί, Μοσούλη, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει οτιδήποτε δεν ανήκει στο σουνιτικό Ισλάμ. Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει και λεηλατεί αρχαιότητες, ελληνικές, ρωμαϊκές, ασσυριακές.

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει χριστιανικές εκκλησίες, όλων των χριστιανικών δογμάτων. Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει τζαμιά σιιτών μουσουλμάνων, ως αιρετικά.

Το Ισλαμικό Κράτος καίει βιβλιοθήκες, ανατινάζει εργαστήρια στο Πανεπιστήμιο της Μοσούλης. Το Ισλαμικό Κράτος είναι ο απόλυτος μεσαίωνας και συναγωνίζεται σε θηριωδίες τους φανατικούς Σύρους πρωτοχριστιανούς.

Τελευταία εκτεταμένη καταστροφή από το Ισλαμικό Κράτος συνέβη στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στη Μοσούλη.

monastiri

Το μοναστήρι του Μαρ Γιωργής (Mar Gurguis), δηλαδή Άη Γιώργης, όπως το προφέρουν οι Ασσύριοι χριστιανοί μονοφυσίτες στη γλώσσα τους, χτίστηκε τον 17ο αιώνα και βρίσκεται βόρεια της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ. Η εκκλησία του μοναστηριού χτίστηκε το 1931 πάνω στα θεμέλια της παλιάς εκκλησίας.

Το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε εικόνες, βιτρό, αποκαθήλωσε όλους τους σταυρούς και “επιτέθηκε” και στο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου με βαριοπούλες. Δείτε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter.

MarGurguis2

MarGurguis3

MarGurguis4

MarGurguis5

MarGurguis6

MarGurguis7

MarGurguis8

MarGurguis9

MarGurguis10

MarGurguis11

MarGurguis12

MarGurguis13

MarGurguis14

MarGurguis15

MarGurguis16

MarGurguis17

MarGurguis18

MarGurguis19

MarGurguis20

MarGurguis21

MarGurguis22

MarGurguis23

Σχετικά άρθρα