Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές εγκαταλείπουν την Τικρίτ ντυμένοι γυναίκες (φωτογραφίες)

Τζιχαντιστές εγκαταλείπουν την Τικρίτ ντυμένοι γυναίκες (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τικρίτ, Φωτογραφίες,

Οι 30.000 Ιρακινοί στρατιώτες και παραστρατιωτικοί που έχουν περικυκλώσει την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Τικρίτ στο βόρειο Ιράκ έχουν προκαλέσει μεγάλο πανικό στις τάξεις των τζιχαντιστών. Ειδικά όταν τελευταίες πληροφορίες λένε ότι έχουν απομείνει μόλις 250 τζιχαντιστές να υπερασπιστούν την πόλη.

Και από ό,τι φαίνεται αρκετοί επιλέγουν αντί να πεθάνουν για να πάνε στον Παράδεισο, να ζήσουν ακόμα μια ημέρα, λιποτακτώντας ντυμένοι γυναίκες. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί ότι πολλοί τζιχαντιστές δεν έχουν παραλείψει να ρίξουν και ένα… βαψιματάκι. Κανονικές τρανς οι μακελάρηδες.

Βεβαίως αρκετοί πιάνονται από τους Ιρακινούς, παρά το πευχημένο μακιγιάζ, και όπως είναι αναμενόμενο διαπομπεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεγάλο σουξέ έχει ο νεαρός ελεύθερος σκοπευτής από τη Σαουδική Αραβία Αμπού Αμπντουλάχ Αλ Χιτζάζι (Abu Abdullah al Hijazi).

saudi_arabia
Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες του που αναρτήθηκαν στο Twitter, ο Αλ Χιτζάζι κάθεται τόσο σεμνά, σαν ντροπαλή κόρη… Άσε που τον λες και… κουκλίτσα, κατά λάθος. Κι όμως, αυτός ο θηλυπρεπής νέος, ήταν ένας τρομερός ελεύθερος σκοπευτής των τζιχαντιστών. Τελικά τα μαύρα του πάνε…

Ο επόμενος τζιχαντιστής αν και φόρεσε μέχρι και ροζ κιλοτάκι δεν κατάφερε να ξεφύγει… Τον έπιασαν κι αυτόν.

isis_trans
Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά οι φωτογραφίες του κυκλοφορούν ευρέως. Ίσως να το είχε παρακάνει με το μέικ απ.

Και ένας ακόμα, αυτός σίγουρα το παράκανε, είχε βάλει και κραγιόν. Εδώ βλέπετε να του σηκώνουν οι Ιρακινοί στρατιώτες το κεφάλι σαν αρνί.

isis_trans_2

Σχετικά άρθρα