Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος λανσάρει “μόδα” και αξεσουάρ για όλα τα γούστα και ηλικίες

Το Ισλαμικό Κράτος λανσάρει “μόδα” και αξεσουάρ για όλα τα γούστα και ηλικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μόδα, Παιδιά, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Από μωρουδίστικα ρούχα μέχρι δαχτυλίδια γάμου, το Ισλαμικό Κράτος λανσάρει τα δικά του αξεσουάρ που γίνονται ανάρπαστα μεταξύ των τζιχαντιστών, οι οποίοι μάλιστα τα επιδεικνύουν όλο υπερηφάνεια και στο διαδίκτυο.

Τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ φαίνονται φτηνιάρικα και κακής ποιότητας, αλλά πάντα φέρουν εμφανώς το σήμα του Ισλαμικού Κράτους.

Τζιχαντιστές που μάχονται, γυναίκες, παιδιά και μωρά, που ζουν στις περιοχές του Ιράκ και της Συρίας που ελέγχει η οργάνωση, ντύνονται με την τελευταία λέξη της τζιχαντιστικής μόδας.

Τα χρώματα που κυριαρχούν, φυσικά, είναι το μαύρο και το άσπρο, αφού όλα τα άλλα είναι απαγορευμένα.

moro Νεογέννητο μωρό κοιμάται με σκουφάκι που έχει το σήμα του Ισλαμικού Κράτους. Το λες και ανατριχιαστικό δίχως δεύτερη σκέψη…

Πολλές μητέρες φανατικές τζιχαντίστριες επιλέγουν να ντύνουν τα παιδιά τους με ρούχα που έχουν τη στάμπα από το Ισλαμικό Κράτος.

Το γνωστό σύμβολο κυκλοφορεί πάνω σε σχολικές τσάντες αλλά και σε “προσκοπικά” καπελάκια.

paidia

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δαχτυλίδια. Από βέρες μέχρι χοντροκομμένα, που φορούν οι ένοπλοι, μιμούμενοι προγενέστερες πολεμικές αδελφότητες που τα μέλη τους επέλεγαν πάντα ένα δαχτυλίδι με το σύμβολο του Τάγματος για να ξεχωρίζουν αλλά και να τους κοσμεί τα δάχτυλα.

daxtylidi_isis_1

daxtylidi_isis_2

daxtylidi_isis_3

Τέλος, μπλουζάκια και καπελάκια τζόκεϊ έχουν την τιμητική τους. Κυκλοφορούν όχι μόνο μέσα στην επικράτεια που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος αλλά και σε μπουτίκ των τζιχαντιστών στην Κωνσταντινούπολη.

Επίσης, μπορεί να τα βρει κανείς στο διαδίκτυο και να τα παραγγείλει. Με όλο τον κίνδυνο αντί να του χτυπήσει το κουδούνι ο κούριερ να είναι η αντιτρομοκρατική για… εξηγήσεις…

isis_clothes_1

isis_clothes_2

Σχετικά άρθρα