Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργισμένος όχλος έγδυσε βιαστή και τον σκότωσε στο ξύλο (φωτογραφίες)

Οργισμένος όχλος έγδυσε βιαστή και τον σκότωσε στο ξύλο (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ινδία ή Μπάρατ, Φωτογραφίες,

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail πραγματικά σοκάρουν. Καταγράφουν ένα οργισμένο πλήθος να λιντσάρει μέχρι θανάτου έναν βιαστή στην πόλη Ντιμαπούρ στη βορειοανατολική Ινδία.

Όπως διαβάζουμε στα διεθνή Μέσα, όχλος εξαγριωμένων ανθρώπων μπήκαν μέσα στη φυλακή που κρατούνταν ο βιαστής, τον άρπαξαν από τα χέρια των φρουρών, τον έγδυσαν και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, ενώ το πλήθος ούρλιαζε ζητώντας τον θάνατό του.

Οι Ινδοί πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους οργισμένοι από το αποτρόπαιο έγκλημά του. Να βιάσει πολλές φορές, μια μαθήτρια που είχε πέσει στα χέρια του.

Όπως μεταδίδουν τα ινδικά Μέσα, ο βιαστής ξεψύχησε ενώ τον έσερναν στους δρόμους της πόλης γυμνό και οι περαστικοί του έριχναν πέτρες.

viastis_2

Ο άνδρας λιντσαρίστηκε πριν δικαστήριο αποφανθεί για την ενοχή του.

Θεωρείται ότι ένα μεγάλο μέρος της ινδικής κοινωνίας έχει χάσει την υπομονή του απέναντι στο όλο και αυξανόμενο αριθμό βιασμών.

Ο άνδρας που λιντσαρίστηκε κατηγορούμενος για βιασμό ήταν 35 ετών και εργαζόταν ως έμπορος αυτοκινήτων, γράφει το The Indian Express.

Κατηγορούνταν ότι βίασε μια μαθήτρια από ένα κολέγιο θηλέων στις 24 Φεβρουαρίου και συνελήφθη μια ημέρα αργότερα.

Κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να διοργανώσουν μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια σε αυτό τον νέο βιασμό.

Μαθητές και άλλοι οργισμένοι άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της Ντιμαπούρ με κατάληξη τις φυλακές της πόλης. Εκεί, οι διαδηλωτές, έσπασαν τις πύλες και μπήκαν μέσα στη φυλακή.

viastis_3

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος ρίχνοντας πλαστικές σφαίρες, ωστόσο, ο όχλος απάντησε με πετροπόλεμο και πολλοί τραυματίστηκαν τόσο από την πλευρά της αστυνομίας όσο και των διαδηλωτών.

Αργότερα, όταν εκτονώθηκε η οργή, η Αστυνομία κατάφερε να πάρει το νεκρό σώμα του άνδρα που οι διαδηλωτές είχαν κρεμάσει πάνω σε ένα φράχτη.

viastis_1

Σχετικά άρθρα