Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το αγόρι που βλέπετε είναι “σκλαβάκι” τζιχαντιστή – φωτογραφίες σοκ!

Το αγόρι που βλέπετε είναι “σκλαβάκι” τζιχαντιστή – φωτογραφίες σοκ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Δουλεία, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μωρό, Παιδιά, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Twitter ο τζιχαντιστής Alkindy_16 (Alkindy_Islam) στις οποίες δείχνει ένα μικρό αγόρι Γιαζίντι, όχι περισσότερο από 3 χρονών, το οποίο απήγαγε από την οικογένειά του στο βόρειο Ιράκ και το παρουσιάζει ως… “σκλάβο” του.

Το παρανοϊκό κάθαρμα, που πήρε το παιδί από την οικογένειά του, οι οποίοι μπορεί και να είναι νεκροί, φωτογραφίζει το νήπιο να κρατά όπλα, να ποζάρει με το δάχτυλο υψωμένο και να χαμογελά, το άμοιρο, δίχως να συνειδητοποιεί ακόμα ότι βρίσκεται στην αγκαλιά του μακελάρη που το άρπαξε από την αγκαλιά της μάνας του για να το κάνει σκλαβάκι του.

Δείτε τις εικόνες που δεν χωρά ανθρώπινος νους. Το Ισλαμικό Κράτος και οι τζιχαντιστές πρέπει να εξολοθρευτούν από το πρόσωπο της γης όσο το συντομότερο. Τα εγκλήματα που διαπράττουν και υπερηφανεύονται για αυτά μέσω διαδικτύου ξεπερνάνε και την πιο αρρωστημένη φαντασία.

yazidi

yazidi_2

yazidi_3

Σχετικά άρθρα