Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα έστελνε γυμνές selfie σε δύο μαθητές της! Φωτογραφίες σκάνδαλο

Δασκάλα έστελνε γυμνές selfie σε δύο μαθητές της! Φωτογραφίες σκάνδαλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Δάσκαλοι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Φωτογραφίες,

Έχει παραγίνει το κακό με τις δασκάλες σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο που ξεχαρμανιάζουν με μαθητές τους. Νέο κρούσμα δασκάλας που πήγαινε με ανήλικους μαθητές κάνει τον γύρο των ειδησεογραφικών Μέσων του πλανήτη.

Η 37χρονη δασκάλα από το Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι συνουσιαζόταν όχι με έναν αλλά με δύο ανήλικους μαθητές της.

daskala_esoteriki

Η Άλισον Τζέι Μαρτσέσε (Allison J. Marchese) από το Μάντισον συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν την έρευνα αποκάλυψαν ότι η δασκάλα είχε ανταλλάξει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με δύο μαθητές της ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα.

Η κατάστασή της είναι ακόμα πιο σοβαρή καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της selfie ημίγυμνες φωτογραφίες στις οποίες φορούσε μόνο το στρινγκ της.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τόσο ο 15χρονος όσο και ο 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την δασκάλα τους.

Η Allison J. Marchese που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο σύζυγός της μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

daskala1

daskala2

Σχετικά άρθρα