Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραήλ: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό στο Τελ Αβίβ

Ισραήλ: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό στο Τελ Αβίβ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τελ Αβίβ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες, Χάμζα Ματρούκ,

Ένας 23χρονος “μοναχόλυκος” Παλαιστίνιος μαχαιροβγάλτης επιτέθηκε την Τετάρτη μέσα σε λεωφορείο, στο κέντρο του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, και μαχαίρωσε 12 ανθρώπους εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Παλαιστίνιος τρομοκράτης, με καταγωγή από τη Σαμάρια, πυροβολήθηκε στο πόδι και συνελήφθη από τις Αρχές.

Δείτε βίντεο που τραβήχτηκαν από το σημείο της άνανδρης επίθεσης του μαχαιροβγάλτη δολοφόνου πάνω σε άμαχους ανθρώπους.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον τραυματισμένο Παλαιστίνιο μαχαιροβγάλτη τρομοκράτη μετά τη σύλληψή του. Το δειλό κάθαρμα, που μαχαίρωσε 12 ανθρώπους, είναι πεσμένο μπρούμυτα μέσα στις λάσπες και στα αίματα και ουρλιάζει:

Δώδεκα άνθρωποι επιβάτες του λεωφορείου μαχαιρώθηκαν, 17 έλαβαν πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο που διακομίστηκαν οι 12 τραυματίες, 3 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, 4 βρίσκονται σε ενδιάμεση κατάσταση και 5 έχουν ελαφρά τραύματα. Ακόμα 7 άνθρωποι νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Δύο τραυματίες έχουν τα χειρότερα τραύματα. Ο ένας είναι μαχαιρωμένος στο κεφάλι, στο μυαλό, και ο άλλος στο λαιμό. Που σημαίνει ότι ο μακελάρης, σήκωνε το μαχαίρι ψηλά και το κατέβαζε με δύναμη πάνω στα κεφάλια των ανθρώπων.

Η επίθεση του Παλαιστίνιου μοναχόλυκου έγινε στη γραμμή 40 των αστικών λεωφορείων του Τελ Αβίβ. Πρώτα μαχαίρωσε τον οδηγό και αυτό το έκανε για να μην μπορέσει ο οδηγός να ανοίξει την πόρτα για να ξεφύγουν οι επιβάτες. Οι πόρτες τελικά άνοιξαν από έναν επιβάτη.

Μετά το μακελειό, ο Παλαιστίνιος άρχισε να τρέχει στο δρόμο να γλιτώσει, αλλά για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε ειδική ομάδα αστυνομικών που περιπολούσαν με αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό, τον κυνήγησαν, τον πυροβόλησαν στο πόδι και τον έπιασαν.

f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

Σχετικά άρθρα