Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές εκτελούν με μια σφαίρα στο κεφάλι “ένοχη” για πορνεία

Τζιχαντιστές εκτελούν με μια σφαίρα στο κεφάλι “ένοχη” για πορνεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ιερόδουλες, Ισλαμιστές, Πορνεία, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Οι τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, εκτέλεσαν μια γυναίκα με μια σφαίρα στο κεφάλι κατηγορούμενη για μοιχεία.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βλέπουμε μια γυναίκα, περίπου 50 ετών, η οποία φορά μαύρη ρόμπα και χιτζάμπ (μαντίλα), να διατάζεται να σκύψει κάτω στο πεζοδρόμιο μπροστά σε ένα πλήθος από κουκουλοφόρους τζιχαντιστές στη Συρία.

Πίσω της ένας τζιχαντιστής δηλώνει ότι καταδικάστηκε από Ισλαμικό Δικαστήριο ότι είναι μοιχαλίδα, στην περίπτωσή της είχε οίκο ανοχής.

Η γυναίκα κάτι προσπαθεί να πει, να τον διακόψει, αλλά ο τζιχαντιστής που ανακοινώνει την ποινή δεν την ακούει. Λέει ότι υπό τον νόμο της Σαρία το έγκλημα της πορνείας τιμωρείται με θάνατο.

Στη συνέχεια ένας ένοπλος τραβά το πιστόλι του και την πυροβολεί με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ολόγυρα οι βλαμμένοι φωνάζουν “Αλλάχ Ακμπάρ”.

Το απόσπασμα βίντεο από την εκτέλεση φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί από κάποιον τζιχαντιστή με το κινητό του τηλέφωνο στη βορειοδυτική πόλη Ιντλίμπ.

Ωστόσο, το βίντεο αυτό στάθηκε αφορμή να αρχίσουν οι τζιχαντιστές να τσακώνονται μεταξύ τους.

Μέλη από το Ισλαμικό Κράτος έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Σαρία δεν προβλέπει τέτοιου είδους εκτέλεση και τα μέλη της Αλ Νούσρα απαντούσαν ότι δεν θα δώσουν λογαριασμό για το πώς θα σκοτώσουν μια πόρνη.

Η απόλυτη παράνοια…

nusra-1

nusra-2

nusra-3

Σχετικά άρθρα