Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένος έβαλε τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει για να γυρίσουν σπίτι

Μεθυσμένος έβαλε τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει για να γυρίσουν σπίτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Κίνα, Οδήγηση, Φωτογραφίες,

Ίσως να μην πίστευε κανείς τον τίτλο που μόλις διαβάσατε εάν δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Ένας μεθυσμένος στην Κίνα έβαλε τον 7χρονο γιο του να οδηγήσει το οικογενειακό τρίκυκλο, για να γυρίσουν σπίτι, ενώ εκείνος είχε πέσει “τύφλα” στην καρότσα του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γιζχού (Yizhou) της νότιας Κίνας, στην αυτόνομη περιοχή της Γκουανγκξί Ζουάνγκ (Guangxi Zhuang).

Οι αστυνομικοί έπαθαν την πλάκα τους από το γεγονός και κινητοποιήθηκαν μόλις ενημερώθηκαν ότι οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μάλιστα είχαν γίνει viral (δημοφιλείς).

7xronos-2

Τις εικόνες τράβηξε ένας μοτοσικλετιστής, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν είδε να περνά δίπλα του το τρίκυκλο με οδηγό τον 7χρονο.

Όπως έγινε γνωστό από τους γείτονες της οικογένειας, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 7χρονος οδηγεί για να γυρίσει τον πατέρα του σπίτι.

Η κινεζική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στον Τύπο: “Το παιδί οδήγησε συνολικά 20 χλμ για να γυρίσει τον πατέρα του σπίτι. Ο πατέρας είχε γίνει τύφλα στο μεθύσι πίνοντας με φίλους σε ένα μπαρ κοντά στη δουλειά του.”.

7xronos-3

Το νόμιμο όριο ηλικίας για να οδηγεί κανείς στην Κίνα είναι 18 ετών, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας οδηγούν από μικρότερες ηλικίες ώστε να βοηθούν τα παιδιά τους γονείς τους στις αγροτικές κυρίως δουλειές και μάλιστα οχήματα όπως το τρίκυκλο των φωτογραφιών.

Οι εικόνες, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν πολλά κατακριτικά σχόλια για τον πατέρα αλλά και ενθουσιώδη, από την άλλη, για τις ικανότητες του πιτσιρίκα στην οδήγηση!

Σχετικά άρθρα