Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστροναύτης είδε ανθρώπους στον Άρη πριν 35 χρόνια (βίντεο)

Αστροναύτης είδε ανθρώπους στον Άρη πριν 35 χρόνια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NASA Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος, Άρης, Βίντεο, Διάστημα, Εξωγήινη Ζωή, Εξωγήινοι,

Μιλώντας σε εκπομπή αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού που ασχολείται με την εξωγήινη ζωή, μια γυναίκα αστροναύτης, η Jackie, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια αποστολής, στο πλαίσιο του προγράμματος της NASA, Viking, είδε δύο ανθρωπόμορφα όντα στην επιφάνεια του Άρη.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς της, οι δύο άνδρες δεν φορούσαν τα συνηθισμένα ογκώδη κοστούμια των αστροναυτών, αλλά «κάτι που έμοιαζε περισσότερο με προστατευτική στολή».

«Περπάτησαν από τον ορίζοντα προς το Viking Explorer», τόνισε η Τζάκι, σημειώνοντας πως άλλα έξι μέλη της αποστολής είδαν τους δύο άνδρες.

«Τρέξαμε πάνω και όχι μόνο είχαν κλειδώσει, αλλά είχαν καλύψει και το τζάμι της πόρτας με χαρτί για να μη βλέπουμε. Ρωτήσαμε αν ήταν δικοί μας, ωστόσο δεν πήραμε ποτέ απάντηση», κατέληξε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στην αποστολή Viking στον Άρη πήραν μέρος δύο διαστημικά σκάφη, το Viking 1 και το Viking 2, ενώ εκτοξεύτηκαν με διαφορά λίγων εβδομάδων τη δεκαετία του ΄70.

Σχετικά άρθρα