Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μήπως η NASA έχει αδιάσειστες αποδείξεις για UFO;

Μήπως η NASA έχει αδιάσειστες αποδείξεις για UFO;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για NASA Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος, UFO (ΑΤΙΑ - Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), Βίντεο, Διάστημα, Εξωγήινοι,

Το βίντεο της NASA που θα παρακολουθήσετε είναι από την αποστολή STS-48 Discovery Space Shuttle το 1991.

Όπως γράφει το blog Αποκάλυψη, το βίντεο είναι πραγματικό, καλά τεκμηριωμένο, και έχει αποτελέσει αντικείμενο αυστηρής επιστημονικής έρευνας από πολλαπλούς ερευνητές και ιδρύματα.

Δείχνει μια ντουζίνα από άγνωστα αντικείμενα που κινούνται με ασυνήθιστο τρόπο. Πέρα από αυτό, το πιο συναρπαστικό μέρος είναι, όταν βλέπουμε ένα αντικείμενο σε ένα σημείο κοντά στον ορίζοντα, που κινείται γρήγορα σε όλο το οπτικό πεδίο, και ξαφνικά φεύγει μακριά στο διάστημα.

Εξηγήσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί κυμαίνονται από ευφυή όντα, εξωγήινα διαστημόπλοια, καιρικά φαινόμενα στο διάστημα, και πρόβλημα στην κάμερα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει προφανής εξήγηση, και πολλοί από αυτούς που πήγαν να εξηγήσουν το βίντεο δεν έλαβαν υπόψη τα δεκάδες αντικείμενα που αποτυπώνονται σε αυτό.

Υπάρχουν άφθονες αποδείξεις ότι έχουν έρθει σε επαφή οι πολιτισμοί μας, αλλά κάποιοι έχουν τον λόγο τους να το κρατούν μυστικό.

Σχετικά άρθρα