Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομάζουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024 (βίντεο)

Τρομάζουν οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024 (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Νοστράδαμος, Προφητείες,

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έρχονται στην επικαιρότητα οι… προφητείες του Νοστράδαμου.

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, ή πιο απλά Νοστράδαμος ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του 16ου αιώνα.

Έμεινε γνωστός για το βιβλίο του «Οι Προφητείες» (Les Propheties), ένα βιβλίο γεμάτο τετράστιχα, που γράφτηκε το 1555, και στο οποίο μεγάλη μερίδα των αναγνωστών, του αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.

Ο Νοστράδαμος βέβαια έζησε σε μια εποχή (1503 – 1566), όπου οι άνθρωποι ότι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν με τη λογική το απέδιδαν στο μεταφυσικό.

Μεταξύ άλλων, στον Γάλλο αποδίδεται η πρόβλεψη της ανόδου του Αδόλφου Χίτλερ, της δολοφονίας του J.F Kennedy και των τραγικών γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Επίσης, για το 2022 είχε προβλέψει ότι το μέλι θα κοστίζει περισσότερο από το κερί, μιλώντας γενικότερα για τις αυξήσεις των τιμών, ενώ ο ίδιος είχε κάνει λόγο και για εξέγερση των μηχανών.

Οι προφητείες του για το 2024

Καθώς λοιπόν, βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2023 και μετράμε αντίστροφα για την έλευση της νέας χρονιάς ας δούμε τι θα συμβεί (;) στον πλανήτη τους επόμενους μήνες.

Μία από τις πιο ανησυχητικές προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 είναι το ενδεχόμενο πολεμικών συγκρούσεων στην Ασία.

Οι προβλέψεις του υποδηλώνουν μια σύγκρουση με έναν «κόκκινο αντίπαλο», την οποία μελετητές όπως ο Mario Reading, συγγραφέας του βιβλίου «Οι προφητείες του Νοστράδαμου», ερμηνεύουν ως μια συγκαλυμμένη αναφορά στην Κίνα.

Επίσης, η αναφορά του «μεγάλου Ωκεανού με φόβο» έχει οδηγήσει σε εικασίες για μια πιθανή αντιπαράθεση, στην οποία θα συμμετέχουν χώρες του ΝΑΤΟ, εγείροντας φόβους για στρατιωτική κλιμάκωση ή ακόμη και πόλεμο.

Πλημμύρες, τσουνάμι και πείνα

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024 περιλαμβάνουν και περιβαλλοντικές καταστροφές.

Ο Γάλλος μελλοντολόγος προβλέπει «μεγάλες πλημμύρες», ένα «τσουνάμι» και «αύξηση της παγκόσμιας πείνας».

Τα γεγονότα αυτά υποδηλώνουν μια χρονιά σημαντικών δυσκολιών για την ανθρωπότητα.

Ο Νοστράδαμος γράφει ακόμη για μια τεχνητή νοημοσύνη που θα δημιουργήσει «τεχνολογικά θαύματα» το επόμενο έτος και για «ρηξικέλευθες προόδους» στην ιατρική, ειδικά στον τομέα της μεταμόσχευσης οργάνων.

Παραιτείται ο Κάρολος Γ’

Στη λίστα του Νοστράδαμου συμπεριλαμβάνεται για άλλη μια χρονιά το Μπάκιγχαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του, θα δεχτούν συνεχείς επιθέσεις και θα παραιτηθούν από τον θρόνο, κλονίζοντας τα θεμέλια της βρετανικής μοναρχίας.

Τέλος, οι προβλέψεις περιλαμβάνουν μια αλλαγή στην ηγεσία του Βατικανού.

Με τον Πάπα Φραγκίσκο να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, ο Νοστράδαμος υπαινίσσεται την εκλογή νέου ποντίφικα και περιγράφει τη διαδικασία που ακολουθηθεί.

Πηγή: tanea.gr

Σχετικά άρθρα