Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο άνθρωπος που έζησε δύο φορές μεταθανάτια εμπειρία (φωτογραφίες)

Ο άνθρωπος που έζησε δύο φορές μεταθανάτια εμπειρία (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σάσα Έλιασον, Σουηδία, Φωτογραφίες,

Στο μεγαλύτερο υπαρξιακό ερώτημα, εάν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, επιχειρεί να απαντήσει με μαρτυρία για μία… μεταθανάτια εμπειρία ένας 22χρονος Σουηδός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Σάσα Έλιασον, ο ίδιος είχε στα 22 του χρόνια ο ίδιος βίωσε δύο φορές μία τέτοια μεταθανάτια εμπειρία. Η πρώτη φορά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, το σώμα του «έφυγε» εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων μετά από ένα ατύχημα με τη μηχανή του, ενώ τη δεύτερη όταν του χορηγήθηκαν πολύ ισχυρά παυσίπονα για την μετεγχειριτική του πορεία.

«Η αλήθεια είναι ότι και τις δυο φορές, απλά δεν υπήρχα. Έγιναν όλα μαύρα. Είναι σαν να πέφτει κανείς για έναν σύντομο ύπνο, χωρίς όνειρα. Κάπως έτσι θα το περιέγραφα» αναφέρει για τη μεταθανάτια εμπειρία του ο 22χρονος Σουηδός.

«Ξυπνάς και νοιώθεις σαν να κοιμάσαι για ατελείωτες ώρες, ημέρες. Ωστόσο έχεις κοιμηθεί μόλις 15 λεπτά. Επιπλέον, ένοιωθα πρωτόγνωρη κούραση όταν ‘επέστρεψα πίσω στη ζωή’. Ήταν σαν να χρησιμοποίησα όση ενέργεια είχα» εξομολογείται.

Μέχρι εδώ ο καθένας θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι πρόκειται για ψευδείς μαρτυρίες του Σουηδού. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι γιατροί μόλις συνήλθε τον ενημέρωσαν ότι «για μερικά λεπτά είχες πεθάνει» δίνει όπως φαίνεται άλλη βαρύτητα στη μαρτυρία του Έλιασον.

«Φανταστείτε ένα μαύρο τίποτα, μια μαύρη τρύπα. Δεν υπάρχει ούτε λευκό φως ούτε τίποτα», ισχυρίζεται στη μαρτυρία του ο Σουηδός.

«Γνωρίζω ότι ακούγεται απογοητευτικό ότι απλά εξαφανίζεσαι. Αυτό με έχει κάνει να φοβάμαι το θάνατο λιγότερο. Όταν πεθαίνεις, μετά απολύτως τίποτα. Η μεγαλύτερη ειρήνη και γαλήνη που θα βρείτε ποτέ».

eliason2

eliason

eliason2

Σχετικά άρθρα