Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πού βρίσκεται η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο (φωτο)

Πού βρίσκεται η πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαλδίβες, Φωτογραφίες,

H πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο, θα σας καλωσορίσει στο θέρετρο Conrad Maldives Rangali Island στις Μαλδίβες τον προσεχή Νοέμβριο.

Το μοναδικό καταφύγιο, το οποίο κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί, θα επιτρέπει στους επισκέπτες να ονειρεύονται βρισκόμενοι κατά 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού και ενώ θα περιβάλλονται από 180 μοιρών θαλάσσια ζωή.

Το «Muraka», που σημαίνει «κοράλλι» στο Dhivehi (Maldivian), μπορεί να φιλοξενήσει έως και εννέα επισκέπτες και περιλαμβάνει δύο ορόφους που συνδέονται με κυκλική σκάλα και ανελκυστήρα.

Το πάνω επίπεδο (το οποίο είναι και πάνω από τη θάλασσα) – εκτείνεται σε 550 τετραγωνικά – διαθέτει ένα κρεβάτι king-size και ένα μπάνιο με μπανιέρα που βλέπει στον ωκεανό, μαζί με ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ένα τρίτο μπάνιο, το μπουντουάρ για τις κυρίες, το διαμέρισμα του μπάτλερ, μια κουζίνα, ένα μπαρ και μια τραπεζαρία.

Δύο καταστρώματα – το ένα από τα οποία διαθέτει και πισίνα.Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται η υποθαλάσσια σουίτα 18 τετραγωνικών, που αποτελείται από υπνοδωμάτιο king size, καθιστικό και μπάνιο.

Σχεδιασμένο από τον βραβευμένο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Yuji Yamazaki, το μινιμαλιστικό εσωτερικό της βίλας χαρακτηρίζεται από τοίχους και οροφές από ανακλαστικό γυαλί, βελούδινα δερμάτινα τελειώματα και λεπτομέρειες από μάρμαρο και γρανίτη. Οι φυσικές αποχρώσεις και τα υλικά επελέγησαν σκόπιμα για να συμπληρώσουν το υποθαλάσσιο περιβάλλον.

Το κτίριο υψηλής τεχνολογίας, στεφανωμένο με ακρυλικό θόλο που παρέχεται και εγκαθίσταται από την Nippura Co., έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ενυδρείων της Ιαπωνίας, διαθέτει ένα εξωτερικό κέλυφος από δύο στρώσεις χάλυβα και σκυροδέματος.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα