Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρίγκιπας στο Μονακό ο Ολυμπιακός – Νίκησε 87-83 και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας

Πρίγκιπας στο Μονακό ο Ολυμπιακός – Νίκησε 87-83 και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Μονακό, Μπάσκετ, Ολυμπιακός,

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός από το Πριγκιπάτο, ανακτώντας το προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με τη Μονακό (2-1) και κρατώντας πλέον την τύχη στα χέρια του.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 87-83 των Μοναγάσκων στο Game 3 και πλέον με ακόμη ένα «διπλό» την προσεχή Παρασκευή (29/4) ετοιμάζουν… βαλίτσες για το Final Four του Βελιγραδίου.

Πολύ καλό μπάσκετ για πάνω από τρία δεκάλεπτα από την ομάδα του Μπαρτζώκα, η οποία όμως είδε το +15 (58-73) στην αρχή της τέταρτης περιόδου να γίνεται -1 (80-79), στο 1:31’’ πριν τη λήξη.

Εκεί, οι Πειραιώτες στηρίχτηκαν στην άμυνά τους, αλλά και την ψυχραιμία των Γουόκαπ, Βεζένκοφ και Σλούκα από τη γραμμή των ελεύθερων βολών για το ροζ φύλλο.

Κορυφαίος ο Σλούκας με 21 πόντους, με τον Βεζένκοφ να ακολουθεί με 17π. και 9 ριμπάουντ και τον Γουόκαπ να είχε 13π., με 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από τους Μονεγάσκους, ξεχώρισε με 23 πόντους ο Μπέικον, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με ντισκαλιφιέ στην τρίτη περίοδο (έπιασε από τον λαιμό τον Παπανικολάου και τον πέταξε στο παρκέ), ενώ ο καλά «κλειδωμένος» Τζέιμς είχε 13π., ενώ αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 41-45, 58-71, 83-87

Σχετικά άρθρα