Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τον Βασίλη Σεμερτζίδη – Το «θηρίο του Ιβάν» (φωτο)

Δείτε τον Βασίλη Σεμερτζίδη – Το «θηρίο του Ιβάν» (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιβάν Σαββίδης, ΠΑΟΚ, Ποδόσφαιρο, Τούμπα, Φωτογραφίες,

Τον αποκαλούν το «θηρίο του Ιβάν» και όχι άδικα. Η σωματική διάπλαση του Βασίλη Σεμερτζίδη, του ανθρώπου-σκιά του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη τα τελευταία χρόνια δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών για το λόγο που επιλέχθηκε σε αυτή τη θέση.

Ο ίδιος συνόδευε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Με ύψος 1,95μ, βάρος 165κιλά και περίμετρο δικεφάλου 47 εκατοστά ο Βασίλης Σεμερτζίδης αποτελεί το “βουνό του προέδρου” με επιτελικό ρόλο στην ασφάλειά του.

Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα “ΠΑΟΚ-θρησκεία” γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του.

Εκτός του body building ο 35χρονος άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη έχει περάσει και από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών.

Ως αθλητής του kick boxing στην μεγάλη κατηγορία έδωσε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας απέναντί του δυνατούς αντιπάλους αλλά και τα κιλά του, για τα οποία ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται καθόλου από τα πειράγματα των φίλων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά άρθρα