Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παράνομο πανηγυρισμό με τον Ήλιο της Βεργίνας από παίκτες της VARDAR κατήγγειλε η Ελλάδα

Παράνομο πανηγυρισμό με τον Ήλιο της Βεργίνας από παίκτες της VARDAR κατήγγειλε η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Σκόπια, Χειροσφαίριση,

Δημοσίευμα της σκοπιανής εφημερίδας VECER υποστηρίζει ότι η ομάδα Vardar της ΠΓΔΜ, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης, βρέθηκε στο στόχαστρο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, η οποία διαμαρτυρήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης για όσα συνέβησαν κατά την μετάδοση του Final Four του Champions Leaque στην Κολωνία, καθώς και μετέπειτα στα αποδυτήρια της Vardar μετά τον τελικό, πριν από δύο και πλέον μήνες.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, αναφέρει το δημοσίευμα, διαμαρτυρήθηκε επισήμως, στέλνοντας γραπτή επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, δια της οποίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι τα μέλη της ομάδας της Vardar, «αποφάσισαν να γιορτάσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην χειροσφαίριση με τη σημαία της “μεγάλης Μακεδονίας” και με τον ήλιο του “Κούτλες” (σ.σ. της Βεργίνας)».

Οι Έλληνες, συνεχίζει το δημοσίευμα, ζήτησαν να κατέβει η επίμαχη φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και να διερευνηθεί το πως αυτή έφθασε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Επίσης, υπέδειξαν ότι η Ομοσπονδία θα έπρεπε, πριν από τον τελικό, να είχε επισημάνει στο επίσημο παρουσιαστή της, ότι όφειλε να γνωρίζει τη διεθνή ονομασία της χώρας και να αναφέρεται σε αυτήν χρησιμοποιώντας την ονομασία FYROM.

Σχετικά άρθρα