Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής εύχεται “καλή επιτυχία”

Ο ΟΠΑΠ Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής εύχεται “καλή επιτυχία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καμίλ Ζίγκλερ, Ολυμπιακοί Αγώνες, ΟΠΑΠ,

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι αναχωρούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, για να λάβουν μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016, στις 7-18 Σεπτεμβρίου 2016. Ο ΟΠΑΠ, για πέμπτη συνεχή χρονιά, στηρίζει ενεργά και τιμάει την πιο δυνατή ομάδα, αποτυπώνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό.

Damian Cope, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ με τον Σύριο Αθλητή Ιμπραχίμ Αλ Χο...

Σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, έγινε παρουσίαση των αθλητών της ελληνικής αποστολής, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για επιτυχίες και διακρίσεις. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι της ελληνικής Βουλής και της κυβέρνησης, αρχηγοί και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Kamil Ziegler, Πρόεδρος ΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ, δήλωσε «Ως εταιρεία παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας και συνεχίζουμε την προσφορά μας. Πέντε χρόνια τώρα στον ΟΠΑΠ στηρίζουμε ενεργά την Παραολυμπιακή Ομάδα ώστε οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν. Οι προσπάθειές σας, τα εμπόδια που ξεπερνάτε και οι επιτυχίες σας αποτελούν έμπνευση για όλους εμάς. Εσείς, οι αθλητές, μας δίνετε ελπίδα και θέληση. Μας δείχνετε πώς να κάνουμε το αδύνατον δυνατό».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Ντέμιαν Κόουπ, τόνισε «Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που βρίσκομαι στη σημερινή εκδήλωση. Είμαι πολύ περήφανος που ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγάλος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Το γεγονός και μόνο ότι οι αθλητές μας κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι σπουδαίο επίτευγμα. Ανυπομονώ να τους συναντήσω ξανά σε μερικές εβδομάδες, όταν θα έχουν επιστρέψει. Με ή χωρίς μετάλλια θα είναι όλοι νικητές για μένα και θα είναι όλοι νικητές για τον ΟΠΑΠ».

????????????????????????????????????

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργος Φουντουλάκης αναγνώρισε την προσφορά του ΟΠΑΠ ως Μεγάλου Χορηγού της επιτροπής και εξήρε την πρωτοβουλία του Πρόεδρου του ΟΠΑΠ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ να αποστείλει στο Ρίο, με έξοδα του ΟΠΑΠ, δύο μικρά παιδιά με αναπηρία για να παρακολουθήσουν, με τους συνοδούς τους, τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016 η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε 11 αθλήματα. Συγκεκριμένα στην Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, την Άρση βαρών σε πάγκο, την Ιστιοπλοΐα, την Κολύμβηση, το Μπότσια, την Ξιφασκία με αμαξίδιο, την Ποδηλασία, την Σκοποβολή, τον Στίβο, το Τζούντο και την Τοξοβολία.

Η στήριξη του ΟΠΑΠ προς την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή καταδεικνύει τη διαχρονική προσφορά της εταιρείας που βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία, µε πυξίδα την υπεύθυνη λειτουργία σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς του.

O Παναγιώτης Αραβίδης και η Μαρίνα Λαζαρίδου με τον  Πρόεδρο του ΟΠΑΠ Ka...

Σχετικά άρθρα