Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος καριέρας (;) – Ντοπαρισμένη η φημισμένη τενίστρια Μαρία Σαράποβα

Τέλος καριέρας (;) – Ντοπαρισμένη η φημισμένη τενίστρια Μαρία Σαράποβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Σαράποβα, Ντόπινγκ, Τένις,

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του τένις και γενικότερα του αθλητισμού η είδηση ότι η φημισμένη τενίστρια Μαρία Σαράποβα βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία κατά την διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν!

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Ρωσίδα τενίστρια κατά την διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Λος Άντζελες.

Η Μαρία Σαράποβα ανέφερε ότι το φάρμακο το οποίο χρησιμοποιεί τα τελευταία δέκα χρόνια περιλαμβάνει μία ουσία που έχει οριστεί ως απαγορευμένη από την WADA, ωστόσο εξήγησε ότι η λίστα τροποποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 2016!

«Στις 22 Δεκεμβρίου έλαβα ένα γράμμα από την WADA για τις αλλαγές που θα γίνουν τον νέο χρόνο, και για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν στη λίστα. Εγώ δεν κοίταξα τη λίστα. Δεν ξέρω είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Απλώς έλαβα ένα γράμμα πριν από λίγες ημέρες και πλέον βρίσκομαι σε επικοινωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Γνωρίζω ότι αυτό θα έχει συνέπειες. Δεν θέλω να σταματήσω την καριέρα μου με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά», ανέφερε.

Σχετικά άρθρα