Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρία Σάκκαρη: Εκτός Ρολάν Γκαρός από τον πρώτο κιόλας γύρο για 2η σερί χρονιά

Μαρία Σάκκαρη: Εκτός Ρολάν Γκαρός από τον πρώτο κιόλας γύρο για 2η σερί χρονιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Σάκκαρη, Ρολάν Γκαρός, Τένις,

Παρότι προηγήθηκε με 1-0 (6-3) επί της Βαρβάρα Γκρατσέβα, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με ανατροπή, 2-1 (6-4, 6-3), από την Γαλλίδα (νο 82 στον κόσμο) και αποκλείστηκε πολύ νωρίς από το Ρολάν Γκαρός.

Μέσα σε 2 ώρες και 13 λεπτά η 23χρονη Γκρατσέβα έθεσε νοκ άουτ την Σάκκαρη, βγάζοντάς την εκτός στην πρεμιέρα της στο τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Η Σάκκαρη τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καθόλου καλά σε Grand Slam και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε τελευταία κορυφαία τουρνουά μετρά τέσσερις πρώτους γύρους και έναν δεύτερο, ενώ πέρα από τον τρίτο γύρο πήγε μόνο στο Australian Open του 2022.

Με 6-4, 6-3 απάντησε η Γκρατσέβα στο προβάδισμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, πετυχαίνοντας μία μεγάλη νίκη που την φέρνει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης του κορυφαίου Grand Slam στο χώμα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (νο 7 στην WTA) μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα υπέστη αδικαιολόγητη καθίζηση και παρότι στο δεύτερο κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος της 4-1 σε 4-4, εντούτοις ηττήθηκε με 6-4 και στο τρίτο σετ δεν… εμφανίστηκε στο κορτ.

Η Γκρατσέβα κατάφερε να πάρει «εκδίκηση» από την Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της στο Master της Ρώμης, παίζοντας με αρκετή υπομονή και πάθος απέναντι στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών στην Ελλάδα, η οποία ήταν νευρική κι έκανε παιδαριώδη λάθη.

Χαρακτηριστικό δείγμα της νευρικότητας της στο δεύτερο και στο τρίτο σετ ήταν τα 4 διπλά λάθη που έκανε και τα πολύ χαμηλά ποσοστά στο πρώτο και στο δεύτερο σερβίς της σε σχέση με το πρώτο σετ που κέρδισε άνετα με 6-3.

Σχετικά άρθρα