Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ηγέτης των μουσουλμάνων στη Βόρεια Μακεδονία καταράστηκε «να πεθάνει» δικαστίνα

Ο ηγέτης των μουσουλμάνων στη Βόρεια Μακεδονία καταράστηκε «να πεθάνει» δικαστίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ισλάμ, Μουσουλμάνοι, Σκόπια,

Ο Σουλεϊμάν Ρεξεπί (Sulejman Rexhepi), ηγέτης της Μουσουλμανικής Κοινότητας της Βόρειας Μακεδονίας (IVZ), καταράστηκε μια δικαστή, που διέταξε την απομάκρυνσή του από την ηγεσία των μουσουλμάνων, «να πεθάνει».

Αναφερόμενος στη δικαστή είπε ότι «άκουσα πως έχει κάποια θέματα υγείας. Δεν τη λυπάμαι. Ανθρώπους σαν και αυτή, αφήστε τους να πεθάνουν», είπε ο Ρεξεπί σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης.

Να σημειωθεί ότι αυτή η δήλωσή του καταχειροκροτήθηκε από τους υποστηρικτές του.

Πριν μια εβδομάδα η δικαστής Σουζάνα Ντόντσεφσκα (Suzana Doncevska) καθαίρεσε τον Ρεξεπί -ο οποίος είναι περιπτωσάρα- και όρισε στη θέση του τον Σκέντερ (δηλ.: Αλέξανδρο) Μπουζάκου.

Ο νέος «εφέντης» Μπουζάκου, προσπάθησε να βγάλει τον Ρεξεπί από το γραφείο του την Τρίτη με τη βοήθεια της Αστυνομίας, έχοντας και την υποστήριξη Αλβανών μελών του κυβερνώντος κόμματος SDSM, αλλά από ό,τι φάνηκε δεν είχε εξασφαλίσει και την υποστήριξη του έτερου κυβερνητικού εταίρου, του αλβανικού κόμματος DUI.

Ο πρώην θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων στη Βόρεια Μακεδονία, Σουλεϊμάν Ρεξεπί, που αρνείται να εγκαταλείψει το αξίωμά του, ποζάρει με πολεμικό τυφέκιο.

Ο Ρεξεπί είναι ειδική περίπτωση. Ντύνεται Οθωμανός Τουρκαλβανός αγάς με σπαθιά και κουμπούρια (κεντρική φωτο), έχει ποζάρει κρατώντας αυτόματο πολεμικό τυφέκιο, ενώ έχει αποκαλέσει τους Σλαβομακεδόνες «αγριάνθρωπους δίχως ταυτότητα».

Σχετικά άρθρα