Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμβρόσιος: Οι παπάδες να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για το ασφαλιστικό

Αμβρόσιος: Οι παπάδες να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις για το ασφαλιστικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Εκκλησία της Ελλάδος, Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Ορθόδοξη Εκκλησία, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Ανοιχτή πρόσκληση προς το ράσο της μητροπολιτής περιφέρειάς του κάνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος προκειμένου να υπάρξει έντονη συμμετοχή των κληρικών στην αυριανή απεργιακή κινητοποιήση για το “ληστρικό” νομοσχέδιο για το ασφαλσιτικό, όπως το ονομάζει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αίσθηση της ευθύνης μας απευθυνόμεθα σήμερα προς τους ευλαβεστάτους Εφημερίους και τους ευσεβείς χριστιανούς της Μητροπόλεώς μας.

Την προσεχή Πέμπτη ο πολυβασανισμένος και πολυπονεμένος Λαός της Αιγιαλείας, συμμετέχοντας στην πανελλήνια Γενική Απεργία κατά του ληστρικού Νομοσχεδίου περί περικοπής των συντάξεων κλπ. με την καθολική συμμετοχή όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών Τάξεων, ήτοι των Αγροτών, των Ελευθέρων Επαγγελματιῶν, των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Επιστημονικών Συλλόγων, κατέρχεται σε απεργία διεκδικώντας δίκαια αιτήματα επιβιώσεως.

Ως πνευματικός Πατέρας όλων, Κληρικών και Λαϊκών, απευθύνομαι σήμερα προς όλους σας και σας παρακαλώ την προσεχή Πέμπτην 4ην Φεβρουαρίου να προσέλθετε στην πλ. Αγίας Λαύρας και να μας πλαισιώσετε, ώστε νά συμπαρασταθοῦμε στους απεργούς αδελφούς μας.

Ειδικώτερα όσοι Κληρικοί επιθυμούν να προσέλθουν και να συμπαρασταθοῦν προσκαλοῦνται να προσέλθουν στον Καθεδρικό ιερό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου την Πέμπτην 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00 π.μ., ώστε όλοι μαζί, ομαδικά, να μεταβούμε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας και να δηλώσουμε την πατρική μας συμπαράσταση.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΓΡΟΤΗ,
ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ! ΣΕ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ!

Σχετικά άρθρα