Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σατανιστές βεβήλωσαν εκκλησάκι στο Αγρίνιο (εικόνες)

Σατανιστές βεβήλωσαν εκκλησάκι στο Αγρίνιο (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Σατανισμός, Φωτογραφίες,

Βέβηλη επιδρομή σατανιστών σε υπό ανέγερση εκκλησάκι στο Αγρίνιο κατάγραψε ο φωτογραφικός φακός του agriniopress.gr. Πρόκειται για ένα μικρό ναό του Άγιου Σπυρίδωνα που χτίζεται ανάμεσα στα Κοκκινοπήλια και την Καμαρούλα.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό σάιτ αλλά και βλέπουμε στις φωτογραφίες, συνθήματα και σατανιστικά σύμβολα έχουν γραφτεί με μπογιά στους τοίχους, ίχνη από φωτιές και καμένα κεριά και ένα «ματωμένο» νάιλον με κόκκινη μπογιά κρέμεται από το ταβάνι.

Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα καταγράφονται στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόσφατα εντοπίστηκαν σε καταβόθρα κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου κούκλες-ομοιώματα με καρφιά που μοιάζουν σαν να προήλθαν από τελετή «βουντού».

Επίσης σε σημείο κοντά στην εθνική οδό, μετά την Αγία Ελεούσα όπως κατευθυνόμαστε προς το Μεσολόγγι, εντοπίστηκαν απομεινάρια από την πραγματοποίηση κάποιου είδους τελετής, με βαμμένους κόκκινους σταυρούς, κεριά και ένα ζωγραφισμένο ομοίωμα κριαριού στο βράχο.

Αντίστοιχα όμως σημάδια της δράσης ατόμων που επιδίδονται σε τέτοιου είδους πρακτικές υπάρχουν διάσπαρτα και σε άλλα σημεία της πόλης όπως είναι το Πάρκο, ενώ οι νυχτερινές «επισκέψεις» και οι προσπάθειες βεβήλωσης σε χώρους ιερών ναών είναι σύνηθες φαινόμενο.

Παλιότερα είχε παρατηρηθεί και η πραγματοποίηση διαφόρων «τελετουργικών» σε υπαίθριες περιοχές, αρχαιολογικούς χώρους και ναούς, στο κάστρο της Παραβόλας, ακόμη και μέσα σε λιοστάσια όπου βρέθηκαν πέτρινοι βωμοί. Βεβαίως τα τελευταία ίσως να μην έχουν καμία σχέση με σατανιστές, αλλά με Έλληνες Εθνικούς και καλά θα κάνει η Εκκλησία να μην μπερδεύει, πόσο μάλλον να ταυτίζει, τις εθνικές μας παραδόσεις με τον σατανισμό, όταν ειδικά οι Έλληνες Εθνικοί υπολογίζονται σε ένα ανεπίσημο 5 με 10% των Ελλήνων πολιτών.

f1 f2 f3 f4

Σχετικά άρθρα