Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο Προφήτης του Θεού Πενουέλ που “ξορκίζει” την ομοφυλοφιλία και άλλα δαιμόνια

Αυτός είναι ο Προφήτης του Θεού Πενουέλ που “ξορκίζει” την ομοφυλοφιλία και άλλα δαιμόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαιμονισμός, Εξορκισμός, Νότια Αφρική, Προτεσταντισμός, Προφήτης του Θεού Πενουέλ, Φωτογραφίες, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Ένας Νοτιοαφρικανός πάστορας κάνει “χρυσές δουλειές” ξορκίζοντας δαίμονες που “προκαλούν ομοφυλοφιλία” αλλά και άλλα δαιμόνια, όπως του “φιδιού”, του “προβάτου” κ.ο.κ.

Ο συγκεκριμένος πάστορας μάλιστα βάζει και βγάζει δαίμονες σε ανθρώπους, ανεξήγητο σε εμάς για ποιο λόγο. Προφανώς ασκεί κάποιον δικό του χριστιανισμό ανάμικτο με τις τοπικές μαγικές θρησκευτικές πεποιθήσεις των ιθαγενών.

Ο “προφήτης του Θεού” Πενουέλ (Penuel), της Εκκλησίας του Τέλους των Καιρών, αφού “ξόρκισε” τον δαίμονα της ομοφυλοφιλίας σε δύο άνδρες, στη συνέχεια έκανε εξορκισμό σε μια νεαρή γυναίκα μέλος του ποιμνίου του, τη Ναόμι, που κατεχόταν από τον δαίμονα του φιδιού.

Την ώρα της τελετουργίας (σε ειδική ολονυχτία), η Ναόμι έπεσε στο πάτωμα και άρχισε να σέρνεται σαν φίδι. Τότε ο Προφήτης του Θεού Πενουέλ (ο νεαρός με το μοντέρνο τζιν που βλέπετε στις φωτογραφίες) διέταξε το φίδι να εξέλθει, εκείνο υπάκουσε και η γυναίκα απελευθερώθηκε.

profitis1

Ο προφήτης “διαφημίζει” τις ολονυχτίες του στο Facebook με προσκλήσεις σαν την ακόλουθη και όλοι οι δαιμονισμένοι Αφρικανοί τρέχουν να τους ξορκίσει…

profitis2

Σχετικά άρθρα