Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φανατικοί χριστιανοί επιτέθηκαν σε Ιερό της ιταλικής παγανιστικής θρησκείας

Φανατικοί χριστιανοί επιτέθηκαν σε Ιερό της ιταλικής παγανιστικής θρησκείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Ιταλία, Ιταλική Παγανιστική Ομοσπονδία, Παγανισμός, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Τελικά, οι επιθέσεις ενάντια σε ανυπεράσπιστα θρησκευτικά σεβάσματα δεν αποτελούν “προνόμιο” μόνον των πρωτόγονων ακραίων ισλαμιστών, οι οποίοι στην βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή καταστρέφουν μανιωδώς διάφορες “παγανιστικές” αρχαιότητες.

Από ό,τι φαίνεται αποτελούν δυστυχώς επιλογή και ακραίων χριστιανών, οι οποίοι, παρόλο που ζούνε στην Ευρώπη του 21ου αιώνα, δείχνουν να επιθυμούν την επιστροφή μας στις άγριες ιστορικές εποχές που η βαριοπούλα ισοπέδωνε αγάλματα, Ναούς και βωμούς, των προχριστιανικών πολιτισμών.

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο τους βανδαλισμούς που υπέστη λατρευτικό τέμενος της ιταλικής Παγανιστικής Ομοσπονδίας (Federazione Pagana) στο Τζέσολο της Βενετίας, από πέντε φανατικούς χριστιανούς, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απριλίου.

Το ότι οι ένοχοι συνελήφθησαν επειδή οι ιδιοκτήτες του Ιερού κατάφεραν να μαγνητοσκοπήσουν τις σκηνές της επίθεσης, δεν πρέπει ούτε να μας καθησυχάζει, ούτε να μας παρασύρει στο να θεωρήσουμε ότι τάχα αυτό δεν μπορεί να συμβεί οπουδήποτε ανά την Ευρώπη άνθρωποι ανατρέφονται υπό μισαλλόδοξες πίστεις που τους κάνουν να μισούν κάθε τι το διαφορετικό.

Οι προηγμένες κοινωνίες πρέπει να σκεφθούν σοβαρά το τεράστιο πρόβλημα της μισαλλοδοξίας και να λάβουν άμεσα μέτρα, αρχίζοντας από την εκ θεμελίων αναμόρφωση όλων των προβληματικών εκπαιδευτικών συστημάτων που μεθοδικά κατασκευάζουν στενόμυαλους, φανατικούς, μισαλλόδοξους και βεβηλωτές. Όλοι όσοι δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ελευθερία και την ετερότητα, είναι εν τέλει εχθροί του Ανθρώπου και του πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα