Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Άρειος Πάγος, Δωροδοκία, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, Παναγιώτης Μελάς, Πάνος Καμμένος, Σταυρούλα Ξουλίδου,

Με παρέμβασή της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, παρήγγειλε στην προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών να ανασύρει από το αρχείο, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο, τη δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου «με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά”.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είχε παρέμβει τον Οκτώβριο με αφορμή τις τότε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι συγκεντρώνονται χρήματα από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η επείγουσα προκαταρκτική εξέτασηόμως τέθηκε στο αρχείο γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία που να πιστοποιούν την αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.

Διαβάστε ακόμη:

Πολιτική βόμβα: Μου έδιναν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μελάς: Θα κάνω μηνύσεις – Δεν με δωροδόκησαν (βίντεο)

Πάνος Καμμένος: «Πρόσφεραν» σε βουλευτή μας 3 εκατ. ευρώ (βίντεο)

Σχετικά άρθρα