Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση Interview: Καθηλωμένη στο 25% η ΝΔ – Χωρίς κέρδη το ΠΑΣΟΚ – Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Interview: Καθηλωμένη στο 25% η ΝΔ – Χωρίς κέρδη το ΠΑΣΟΚ – Κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Πρωτιά της ΝΔ που παραμένει όμως καθηλωμένη στο 25%, δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ χωρίς να καταγράφει κέρδη μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη, και υποχώρηση σε ιστορικά χαμηλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πλέον πέμπτο κόμμα, καταγράφει δημοσκόπηση της Interview για την ιστοσελίδα politic.gr.

Στην ερώτηση «αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ποιο κόμμα θα ψηφίζατε» οι ψηφοφόροι απαντούν:

– ΝΔ 25%
– ΠΑΣΟΚ 13,1%
– ΚΚΕ 8%
– Ελληνική Λύση 7,1%
– ΣΥΡΙΖΑ 6,6%
– Φωνή Λογικής 6%
– ΝΙΚΗ 4,4%
– Πλεύση Ελευθερίας 3,8%
– Μέρα 25 3,5%
– Νέα Αριστερά 3%.
– Αδιευκρίνιστη ψήφος 19,5%.

Υπενθυμίζεται πως πριν ένα χρόνο την ίδια περίοδο, η ΝΔ βρισκόταν στο 31,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12,5%.

Ο «Κανένας» κεδρίζει άνετα τον Μητσοτάκη

Στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο «Κανένας» (47%) είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (38%), αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη (15%).

Για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν Κασσελάκη

Εν αναμονή της διεξαγωγής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, της περαιτέρω διάσπασης του κόμματος και του «plan B» για τη δημιουργία δικό του φορέα από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, ο έκπτωτος πρόεδρος συνεχίζει να εμφανίζεται ως επικρατέστερος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο της κοινής γνώμης, ο Στ. Κασσελάκης προηγείται με 31,4%, ακολουθεί ο «Κανένας» με 21,9%, ενώ τρίτος είναι ο Σ. Φάμελλος με 21,2%. Ακολουθεί με σχεδόν δέκα μονάδες απόσταση ο Π. Πολάκης με 12,1%.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν και αυτοί Στ. Κασσελάκη (47,2%) για πρόεδρο του κόμματος, και ακολουθεί ο Σ. Φάμελλος με διπλάσια προς τα κάτω διαφορά (22,9%) και ο Π. Πολάκης με 11,9%.

Σχετικά άρθρα