Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ και προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Ντέρμπι Ανδρουλάκη-Δούκα στο ΠΑΣΟΚ και προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Δημοσκοπήσεις, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,

Ντέρμπι ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα δείχνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό του Action 24 ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα συγκεντρώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ενόψει των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται να προηγείται τόσο στην πρόθεση ψήφου (όσων δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στις εκλογές) όσο και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (που επίσης δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν).

Η πρόθεση ψήφου ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αυτούς που λένε ότι θα πάνε να ψηφίσουν είναι:

Ν. Ανδρουλάκης 32.2%

Χ. Δούκας 30.7%

Π. Γερουλάνος 15.2%

Α. Διαμαντοπούλου 15.0%

Ν. Γιαννακοπούλου 3.3%

Μ. Κατρίνης 2.7%

Στην πρόθεση ψήφου σ’ αυτούς που από το σύνολο του δείγματος δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν στις εκλογές, τα αποτελέσματα είναι:

Ν. Ανδρουλάκης 26.5%

Δούκας Χ. 25.8%

Α. Διαμαντοπούλου 18.1%

Π. Γερουλάνος 15.8%

Μ. Κατρίνης 5.2%

Ν. Γιαννακοπούλου 4.6%

Αναποφάσιστοι,

ΔΓ/ΔΑ 4.0%.

Στην ερώτηση ποιος μπορεί να νικήσει τον Κ. Μητσοτάκη στο σύνολο το αποτέλεσμα είναι:

Στην ερώτηση ποιος μπορεί να νικήσει τον Κ. Μητσοτάκη στους ψηξφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το αποτέλεσμα είναι:

Ο δεύτερος γύρος μεταξύ Ανδρουλάκη-Δούκα:

Στο δίδυμο Ν. Ανδρουλάκη – Χ. Δούκα στον δεύτερο γύρο, στο σύνολο (αυτοί που ψηφίζουν) οι επιδόσεις είναι 43.7% έναντι 43.1%. Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ είναι: 46.3% – 43%.

Προβάδισμα Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 45.9% επιθυμεί την επανεκλογή του Σ. Κασσελάκη, ενώ το 43.8% την εκλογή κάποιου άλλου.

Στην κοινή γνώμη η εικόνα είναι διαφορετική.

Το 24.5% τάσσεται υπέρ της επανεκλογής του Σ. Κασσελάκη και το 50.9% να νικήσει κάποιο άλλο στέλεχος, με το 24.7% να μην απαντά.

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αν μετρήσουμε τους υποψήφιους που έχουν καταθέσει υποψηφιότητα ή που έχουν δηλώσει ότι μπορεί και να είναι οι προτιμήσεις είναι:

Σ. Κασσελάκης 43.5%, Σ. Φάμελλος 25.8%, Π.Πολάκης 14%, Α. Γκλέτσος 4.8%, Ν. Φαραντούρης 2.2%, ενώ το 8.1% δηλώνει κανένα από αυτούς και το 1.6% δεν απαντά.

Στην κοινή γνώμη και πάλι όπως στο προηγούμενο ερώτημα οι απαντήσεις δίνουν μια άλλη εικόνα.

Ο Σ. Φάμελλος προηγείται με 26.3% έναντι 21.1% του Σ. Κασσελάκη και ακολουθούν Π.Πολάκης με 14%, Α. Γκλέτσος με 8.6%, Ν. Φαραντούρης με 3.3, ενώ το 21% απαντά κανένα από αυτούς, ενώ το 5.7% δεν απαντά.

Σχετικά άρθρα