Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Όχι» Ανδρουλάκη στον «λαγό» Κωνσταντινόπουλο

«Όχι» Ανδρουλάκη στον «λαγό» Κωνσταντινόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΑΣΟΚ,

Απορρίπτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης την πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για άμεση εκλογή ηγεσίας στο κόμμα, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της Κυριακής.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το Καταστατικό, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της κίνησης του βουλευτή, κάνοντας λόγο για «επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων».

Προσθέτουν δε με νόημα ότι «Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος με επιστολή του ζητεί την εκλογή ηγεσίας από τη βάση έως το τέλος του χρόνου.

Αναλυτικά η απάντηση των κύκλων της Χαριλάου Τρικούπη, έχει ως εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων.

»Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες.

»Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας.

»Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό.

»Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης».

Σχετικά άρθρα